Primul post beauty – Yves Rocher și două produse preferate

Nu știu cum se „mănâncă” chestia asta cu beauty blogger, dar am zis să încerc. Văd că o face multă lume, unii îmi plac alții nu. Prin urmare, mai jos, este primul post beauty :))
Azi vorbim despre Yves Rocher, brand al cărui   client  fidel sunt de peste 8 ani. Țin minte cum făceam câte 3 comenzi pe lună :)) ce vremuri bune. Azi mă rezum la câte o comandă din 2 în 2 luni. 
Două dintre produsele mele preferate sunt: parfumul Moment De Bonheur și Rujul Absolut din gama Couleurs Nature
Moment De Bonheur „este un parfum floral, cu note verzi de trandafir, strălucitor și optimist, pentru a vă simți feminină, fericită și sigură pe sine.” Exact cum scrie pe site 😀 chiar așa este, un parfum fresh, iar aromele florale le ador, doar am o florărie :)) și persistă destul de mult. Gelul de duș este și el revigorant și merită achiziționat alături de parfum.
Rujul Absolut, îmi place culoarea roșu intens, un ruj cu o textură cremoasă. Rezistă toată ziua atunci când înainte fac conturul buzelor și le „colorez” cu un creion de buze. Îmi place și mirosul rujului, mă duce cu gândul la prăjituri.
De la Yves Rocher nu îmi lipsesc din trusa de machiaj rimelul cu efect alungire 360° și paleta de 4 farduri de pleoape brun incandescent.
PS: îmi place să fac fotografii ca aceea de sus, motivul principal pentru care o să am o secțiune beauty & fashion pe blog. Dacă tot le postez pe Instagram (@meli_andreea), trebuie să le pun și pe blog.
Andreea (Meli) 

Comments

comments

Lasă un răspuns