Fii voluntar la EUROPAfest 2015!

Dacă ești pasionat  de muzica jazz, blues, pop, clasic, ai ocazia să faci parte din echipa de organizare a evenimentului EUROPAfest 2015.
Tot ce trebuie să faci este să trimiți aplicația ta, până pe 14 martie, la adresa de email: voluntariat_EUROPAfest@yahoo.com
Condiții:
– cunoasterea unei limbi străine 
– disponibilitate în perioada 4 – 24.05.2015
– spirit de echipă, seriozitate, responsabilitate
Voluntariatul presupune:
– perioada de pregătire: 8 întâlniri – 3 în martie și 5 în aprilie.
– perioada efectivă de voluntariat (desfășurarea festivalului): 4 – 24 mai. Aceasta se împarte în part-time: 4 – 14 mai și full-time: 15 – 24 mai.
“Dacă iubești muzica, ai timp liber, ești o persoană responsabilă și îți dorești să înveți din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2015 este locul ideal pentru tine !”, spun reprezentanții JMEvents
Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În fiecare an peste 300 de muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei și la Sibiu, săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi. 
Apreciat atât la nivel național, cât și internațional, EUROPAfest este considerat brand de țară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume. În 2015 festivalul sărbătorește 10 ani sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din Romania. În perioada 8 – 23 mai 2015, EUROPAfest prezintă concerte, concurs de jazz, concurs de vioară, caffe festival, workshopuri, masster-classes, jam sessions.

Comments

comments

Lasă un răspuns