Airfield Festival caută voluntari!

Dacă nu aș avea bilet pentru Untold Festival în perioada 30.07 – 2.08, cu siguranță aș fi la Aierfield Festival, ca voluntar sau spectator.
70 de trupe și artiști, 3 scene dedicate și 40 de hectare de teren acoperit cu iarbă te cheamă la cel mai cool festival al sezonului, Airfield Festival. Cel mai important eveniment din țară desfășurat pe un aerodrom activ.
Airfield Festival 2015 se concentrează în primul rând pe calitatea timpului petrecut aici. Timp de patru zile se va zbura cu avionul, se vor face salturi cu parapanta, petreceri la piscină, sporturi în aer liber, în timpul zilei vor exista zeci de mini-evenimente și zone pentru petrecerea timpului liber. Cei mai buni skateri și bmx-eri din țară plus invitați din străinătate vor participa la Airfield Extreme Challenge în skatepark-ul si dirt-park-ul construite special pentru festival. Și, nu în ultimul rând… muzica! Patru scene împărțite pe profiluri muzicale: main-stage generalist, scenă specială pentru hip-hop, singura scenă din țară de muzică electro amenajată într-un hangar de aviație și scena chill, locul unde jazz-ul, funk-ul, teatrul și improvizațiile muzicale vor anima atmosfera.

Dacă vrei să fii voluntar completează formularul de aici
Până acum s-au anunțat 25 de artiști, printre ei și favoriții mei: Subcarpați, CTC, Raku, Haarp Cord,  Silent Strike,  ALAN & KEPA.
Airfield Festival are loc între 30 iulie și 2 august pe aerodromul activ Măgura, situat în apropierea orașului Sibiu. Un abonament costa 199 de lei. Mai multe detalii aici
PS: nu îmi place când două evenimente tari coincid …
Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns