Impresii de la SMS București 2015

A fost Social Media Summit 2015 și mi-a plăcut. Mult de tot.
Speakerii au fost de nota 10, organizatorii profeșioniști, informațiile procesate, gustările delicioase, oamenii voioși, toate ingredientele pentru un eveniment reușit au fost acolo. 
Și stau să mă gândesc că eram cât pe ce să ratez evenimentul din comoditate.
Prima parte a fost  captivantă, deși eram trează de la 4 dimineața. De la Vlad Tausance am aflat cum a funcționat campania din social media a președintelui Klaus Iohannis. Alexandru Negrea ne-a prezentat câteva din cele mai populare mesaje de pe Facebook în anul 2014. Tot el ne-a vorbit despre conținutul mesajelor.
Foarte multe informații despre conținut se aplică și în cazul micului meu business, prin urmare o să încerc să aplic tot ce am învățat, pentru că a fost ca o mică lecție de „ce să postezi pe rețelele de socializare” ca și business și nu numai. Mugur Pătrașcu  a „predat” și el o lecție despre managementul social media, din nou totul se aplică excelent de bine în cazul meu. Am înțeles că va apărea și un ebook cu mesajele populare ale brandurilor, pe categorii, o aștept cu nerăbdare.
Am descoperit și noul concept de Dark Media, sună dark, însă are legătură cu tot ce distribuim în privat, 
În a doua parte s-a vorbit mai mult cu „cifre”. Când vine vorba de Profilul bloggerului român,. Unde locuiește el?, Dolj este pe locul II, la egalitate cu Clujul. Craiova rules 😀
 Blogal Initiative, inclusiv „copilul” Craiova Blogal Initiative este pe locul 5 în clasamentul agențiilor care au colaborat cel mai bine cu bloggerii. 
În a treia parte s-a vorbit despre strategii câștigătoare în social media, însă noi am plecat mai devreme pentru a nu pierde trenul.
Pentru că, înainte de toate, sunt un fan, într-o pauză am făcut fotografii cu Bogdan Alexandrescu (Dexter) și Alex Petriceanu (D’Artagnan), care au făcut niște aperitive delicioase. Dacă nu vă sună cunoscut numele lor, au fost printre finaliști în prima ediție de Master Chef și acum reprezintă Funky Chefs.
Evenimentul a fost organizat de revista Biz, gășiți fotografii aici, iar pe siteul lor mai multe articole despre ce s-a discutat la SMS.

Comments

comments

2 Replies to “Impresii de la SMS București 2015”

  1. Ma bucur ca ti-a placut. Daca vrei sa savurezi bunatati a la Chef Florin Dumitrescu si D'Artagnan gasesti la Le Baron in Craiova. Spor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.