Beauty Talk: Hydra Vegetal – gama mea preferată de îngrijire a tenului pe timpul verii

Hydra Vegetal este una dintre gamele mele preferate ? de la Yves Rocher, mai ales în perioada verii, datorită cremei gel care oferă tenului meu o senzație răcoritoare și o piele regenerată, cremă pe care o folosesc de ceva timp, ani chiar. Prefer textura de gel, decât cea cremoasă, mi se pare mult mai lejeră și pătrunde mai rapid în piele.

Luna aceasta datorită prietenilor de la BUZZ Store, am avut ocazia să testez încă două produse din această gamă:

? Serul lichid ultra-hidratant
? Gelul hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor

De gelul hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor nu mă mai despart, mai ales că urmează o perioadă extrem de agitată și presimt multe nopți nedormite. Gelul diminuează cearcănele și netezește pielea, iar textura sa oferă luminozitate privirii.

Serul lichid ultra-hidratant revitalizează și hidratează imediat tenul, datorită formulei sale super concentrate în activi hidratanți.

Planta Edulis ? este folosită în gama Hydra Vegetal și provine din grădinile BIO din Bretania, o regiune a Franței ??. Apa din celulele plantei ajută tenul să își mențină hidratarea la diferite niveluri ale pielii și să elibereze apă printr-un proces de acțiune continuă pe parcursul a 48 de ore. Gama Hydra Vegetal este potrivită oricărei vârste și conține peste 90% ingrediente de origine naturală.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.