Water Muse – la Puppets Occupy Street Festival Craiova – 26 August 2015 (Day 2)

S-a terminat atelierul!

După mult stres, toate s-au lipit și a ieșit perfect!

Momentan – Water Muse – se găsește la terasa Facebar (Chez – Nous), după ce a fost asaltată puțin de fani, este cam șifonată. Rochița nu mai stă bine pe ea.
O voi reface în zilele următoare.
Și, dacă nu mă înșel, cred că primul lucru de gen care se întâmplă în Craiova, pentru publicul larg. În alte țări, creațiile florale pe manechine sunt prezente la orice fel de eveniment.
Visez la o expoziție de artă florală, în Craiova, și cred că mă ambiționez și în anul ce vine o voi realiza 😀

Water Muse – a fost realizată din frunze de aspidistra, salcie și beargrass. Ca tipuri de flori am folosit orhidee, cale, crizanteme, gypsophila și gerbera. Am lucrat de la 11:30 până pe la 19:00 și ceva. 🙂

Mulțumesc: Puppets Occupy Street & Teatrul Colibri, pentru că mi-a dat spațiul și momentul pentru a face acest atelier și mulțumesc Florăria April (da, știu că sună ca și cum îmi mulțumesc singură), dar îi mulțumesc mamei că mi-a suportat cheltuielile și a stat azi cu mine, și contabilului, care tot timpul când mă vede mă întreabă ce idee mai am.
Mulțumesc și lui Ionuț (se știe el) și celor mai tari profesori din Arghezi și nu numai, care au venit să mă viziteze!
Mulțumesc și celor 5 copii care m-au ajutat azi!
Vă las cu poze. Enjoy!
PS: mi-aș dori ca părinții să fie mai atenți la copii lor. Dacă vedem un lucru frumos, să îl admirăm, dar să nu punem mâna și să tragem, rupem sau să luăm.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.