Cum să îți promovezi orașul pe Instagram-ul Parlamentului European?

Pe lângă pozele tipice, cu Parlamentul din Bruxelles și Strasbourg, cu eurodeputați, etc., pe pagina de Instagram a Parlamentului European în fiecare weekend este postată o fotografie ce reprezintă un oraș din Uniunea Europeană.
Fotografia poate fi făcută de oricine, însă trebuie menționat hastagul #EnchantingEurope și  @europeanparliament și desigur să ne spuneți orașul din fotografie.
Any plans for the weekend?
Why not travel around #Europe and visit some of the many enchanting places of our continent?
Every week, we will #regram the nicest snapshots to take you on a virtual journey to the most enchanting places in #Europe, a fascinating corner of the world brimming with beauty to be explored.
Enjoy the trip! Want to see your photo up here?
Take a picture, use the hashtag #EnchantingEurope and make sure to mention @europeanparliament and tell us where it was taken!
Cam așa sună postarea noastră. Zic a noastră, pentru că acesta este unul din task-urile mele ca stagiar la Unitatea Web Comm a Parlamentului.
Aleg săptămânal cele mai bune 3-5 fotografii, apoi împreună cu restul echipei alegem fotografia care va fi publicată, o publicăm și adăugăm câteva cuvinte despre oraș. Nu în ultimul rând, îți mulțumim pentru fotografie. 😀 Pagina are peste 24 de mii de followers, deci go for it 🙂
Săptămâna trecută am publicat o fotografie din Bruges, iar acum două săptămâni din Stuttgart. Nu am văzut nicio fotografie din România până acum 🙁

Update 14.12.2015: weekendul trecut a fost dedicat Brașovului (un turist străin a publicat o fotografie), iar acum am verificat #EnchantingEurope și am dat peste o poză din București, însă capitalele nu se iau în considerare, pentru că acum câteva luni a fost un hastag special pentru capitalele europene.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.