Kitsch’N Bar – un local de hipsteri din Strasbourg

Am nimerit într-o seara de miercuri când era un fel de concurs de recitat poezii. Unii au recitat genial, alții au fost super amuzanți. E genul de local plin de oameni care vor să iasă din grămadă. 
E adorabil. Nicio decorațiune nu are legătură cu cealaltă, este un amalgam de culori și forme care surprinzător se îmbină perfect și mâncarea e foarte bună. 
La ieșire era un grup de tineri care făceau beatbox. Îți dă un vibe foarte bun 🙂
Kitsch’N Bar este între Gara Centrală și Petite France. Poți să afli adresa de pe pagina lor de Facebook, aici.

Am comandat Tortine – Tomate – Jambon cru – Mozzarella (exact asta era denumirea în meniu, știu pentru că am făcut o poza la meniu, ca să rețin pentru blog) o bunătate care a costat 4,50 euro, super puțin :D, alături de un pahar de vin alb Sylvaner (un soi de viță de vie care crește cel mai mult în Alsacia, iar Strasbourg este în regiunea Alsacia, ca să știți), pahar de vin cam micuț, la 2,50 euro. E un local foarte accesibil când vine vorba de prețuri, cred că cel mai scump meniu era undeva între 9 – 12 euro, iar băuturile sunt între 2,50 și 4 euro. 

Nu am făcut poze în local pentru că era foarte aglomerat. Pe pagina lor de Facebook, am găsit o singură poza mai actualizată, restul sunt din 2009, iar localul s-a schimbat de atunci, e și mai colorat. Și am mai găsit o fotografie care cred că este din perioada când se făcea curățenie în bar :)). Mi-a plăcut și bicicleta agățată pe peretele de afară – poza e pe Instagram

Andreea (Meli)


Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.