Pret A Manger – localul meu preferat pentru gustări „pe fugă” din Londra

În cele 4 zile petrecute în Londra am fost mai tot timpul pe fugă. Atunci când am simțit nevoia să mănânc ceva, într-un loc călduros, ochii mei s-au oprit pe localul Pret A Manger, brand pe care o să îl vezi foarte des în zonele centrale.
Pret creates handmade natural food, avoiding the obscure chemicals, additives and preservatives common to so much of the prepared and fast food on the market today – așa scrie pe fiecare placă din lemn agățată în local. 
Pret A Manger este un local cu mâncare organică și proaspătă. Mi-a plăcut mult iaurtul cu miere și nuci, precum și sandwich-urile cu tot felul de „buruieni” care de obicei nu îmi plac (exemplu: rucola sau spanac, nu mai zic nimic de humus), dar în combinația din sandwich au fost delicioase. 
Pentru că pozele mele din local nu sunt foarte bune, eram pe fugă, iar poza de mai sus e singura „decentă” :)) te las să vezi pagina lor de Facebook.
Dacă plănuiești să vizitezi Londra și te gândești unde să mănânci, câteva exemple de prețuri de la Pret A Manger poate îți sunt folositoare: iaurtul cu nuci și miere de care ți-am spus era 1,60 lire, un sandwich ca cel din fotografie = 2,40 lire, iar o sticlă de Cola = 1,60 lire. Salata de fructe varia între 2,25, 2,55 sau 2,79 lire.
Andreea (Meli)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.