Se deschide Starbucks în Craiova

Țin minte că am comentat pe Facebook că atunci când se va deschide Starbucks în Craiova va urma o invazie de fotografii cu pahare și numele oamenilor scris pe ele. Presimt că în primele luni, Starbucks va fi un loc de promenadă, unde tinerii vor bea cafea doar pentru că trebuie să fie în pas cu moda.

Rămân fană Starbucks, ocazional, că este mai greu cu bugetul, și aparent voi fi acolo în prima zi la deschidere.

Până una alta, am primit un comunicat de presă de la ei și am zis să îl împărtășesc cu voi 😀

Starbucks deschide prima cafenea în Craiova, in Mercur Center

Prima cafenea Starbucks din Craiova se va deschide pe 20 septembrie, începând cu ora 09:00 dimineața, în Mercur Center, în parteneriat cu AmRest. Iubitorii de cafea din oraș vor avea ocazia de a se bucura de băuturile espresso delicioase marca Starbucks, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare.

Cafeneaua Starbucks din Mercur Center a fost proiectată pentru a reflecta comunitatea pe care o va deservi și pentru a celebra istoria Starbucks, prin caracteristici principale de design și simboluri definitorii ale frumoaselor lucrări de artă din lemn ce onorează istoria și agricultura cafelei.

Cafeneaua va fi deschisa la parterul centrului comercial, intrarea principala și va dispune și de o terasa exterioara.

„Starbucks este un brand foarte popular în România, un loc de întâlnire preferat pentru iubitorii de cafea. Vom continua să construim în țară mai multe cafenele frumoase pentru a aduce experiența Starbucks cât mai aproape de toți clienții”, a declarat directorul regional Amrest, Mateusz Sielecki.

Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din București – Plaza România . În prezent, există 21 de cafenele Starbucks în țară: 13 în București, una în Cluj – Napoca, două în Timișoara, două în Constanța, una în Brașov și două în Iași. Brand-ul este operat de AmRest în baza unui contract de licență cu Starbucks începând din luna iunie 2015, când AmRest a achiziționat anteriorul operator Starbucks din România.

Despre Starbucks

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei. Cu fiecare ceașcă de cafea, Starbucks oferă clienților săi o atmosferă și o experiență unice, bazate pe valorile și angajamentele noastre. Dacă doriți să experimentați atmosfera Starbucks, vizitați cafenelele noastre, website-ul www.starbucks.com sau profilul de Facebook Starbucks România. Pentru mai multe informații, accesați www.starbucks.com/newsroom.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.