Social Me – un nou serial pe internet

Am văzut o reclamă de la KFC  care anunța ceva despre un nou serial, Social Me, însă nu am dat atenție până acum câteva zile, când am primit un email și am zis „ok, hai să mă uit la primul episod”.  Și mi-a plăcut, chiar foarte mult, cred ca unde este vorba de Instagram și de faptul că mă regăsesc puțin. Foarte puțin, în serial, totul este dus în extremă, dar  este greu să ai viața perfectă pe Insta 😀

Social Me este un serial online, primul serial powerd by KFC. Este o producție inspirată din povești reale, care exagerează diferența dintre persoana pe care o construim în social media și persoana din viața reală. În același timp, SOCIAL ME este un studiu de caz despre ceea ce se întâmplă când tinerii se lasă conduși de goana după like-uri.

Mi se pare foarte tare conceptul, poate să fie un wake up call pentru toți cei care petrec mai mult timp în online, decât în offline.

Serialul are 4 episoade care prezintă apogeul și declinul în social media al personajului principal, o tânără care are o misiune foarte clară de îndeplinit în fiecare zi: tot ce postează în social media trebuie să spună despre ea că are o viață perfectă: „Totul fake-uit, nimic pe bune.” Prietenul e doar un selfie stick uman pentru ea, cea mai bună prietenă din copilărie este subiectul perfect pentru o reuniune emoționantă, iar câinele ei este magnetul perfect de like-uri.

Ieri a apărul al II – lea episod, dar mai jos te las să îl vezi pe primul.

Odată cu Social Me, KFC România inaugurează și un nou concept-platformă pentru canalele sale de social media: KFC Social Entertainment Channel. Acesta este spațiul virtual în care consumatorii pot găsi mereu ceva nou și interesant, atât din punct de vedere al tipului de conținut, cât și din punct de vedere al informațiilor cu privire la produsele KFC. Obiectivul acestei transformări este acela de a crea o comunitate unde oamenii vin pentru divertisment, conținut de calitate și pentru inspirație.

XO | Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.