Ladies, Wine & Design – un nou concept în Craiova

Săptămâna trecuta am primit o invitație la un eveniment – Ladies Wine & Design. Suna bine din titlu, concentrându-mă pe wine :D, am continuat să citesc mail-ul și am aflat despre un concept foarte tare, venit tocmai din SUA și pentru prima oara în Craiova.

Ce este Ladies, Wine and Design (LWD)?

Ladies, Wine & Design este o platformă de susţinere și încurajare a femeilor din industria creativă. Iniţiat în New York de către designerul Jessica Walsh, proiectul s-a răspândit la nivel global, în peste 180 de orașe.
În România, Ladies, Wine & Design este prezent în București, Iași, Cluj și Oradea, iar acum și în Craiova, fiind inițiat de două tipe cool: Daria Andriescu și Tiziana Gagiu.

O dată pe lună, 10 femei se întâlnesc pentru a porni o discuţie comună despre creativitate și business pe plan local. Evenimentele sunt deschise publicului larg. Subiectele merg de la design, ilustraţie, content writing, fashion până la discuţii despre antreprenoriat, leadership, management, pasiuni și provocări în carieră.

Prima întâlnire a avut loc pe 2 februarie și a fost tare fain <3. Vibe-ul a fost super, ne-am întâlnit la Style Affairs Hub, am băut câteva pahare de vin de mure de la Abund Berry, nu mai băusem din vară :D, iar tema primei întâlniri a fost „Curajul”.

Următorul eveniment este sâmbătă, 9 februarie, iar Laura Poenaru de la 5 To Go va vorbi despre „Femeia antreprenor – provocări și obstacole”. Din ce am văzut de pe pagina de Facebook, mai este un singur loc liber.

Avem nevoie de astfel de evenimente în Craiova, așa că dați un like la pagina de Facebook Ladies, Wine & Design Craiova și nu ratați următoarele întâlniri #GirlPower.

PS: Au un feed foarte cool de Instagram, go check it @lwdcraiova.

XO | Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.