InstaCraiova

Go Beyond Online

InstaCraiova a luat naștere în 2016, cu gândul de a promova viața de zi cu zi din Craiova, obiectivele turistice din oraș și din jurul acestuia și de a încuraja pasionații de fotografie să fie activi într-un mod pozitiv în mediul online.

Mai târziu, InstaCraiova a devenit o comunitate. Dincolo de schimbul de like-uri și de comentarii pe Instagram, ne-am întâlnit offline, legând prietenii și colaborări. Împreună realizăm un conținut creativ de calitate, promovăm branduri locale și nu numai, dar cel mai important suntem o comunitate de oameni ce împărtășesc aceleași pasiuni.

Mai exact, cum funcționează InstaCraiova? Trebuie să ai un profil public de Instagram, să faci o fotografie în Craiova sau în jurul orașului (cu orice temă), să o postezi pe Insta cu #InstaCraiova și ea poate fi una dintre cele 100 de fotografii ce vor face parte din expoziția ce are loc anual. Pe lângă expoziție, instagrammerii vor participa la o serie de evenimente diverse.

Prima ediție a strâns 848 de fotografii ce spun povestea craiovenilor, de la peste 100 de utilizatori Instagram din țară, iar după a II – a ediție, la mai puțin de un an de la lansare, #InstaCraiova a adunat peste 4.000 de fotografii.

Dacă prima ediția a fost alcătuită doar din expoziția foto și vernisajul acesteia, a II – a ediție a cuprins și două workshop-uri: Fake it till you make it on Instagram și Shoot, eat & repeat, a dat startul degustărilor lunare de cafea la Starbucks Electroputere Parc, sub genericul #MeetMeAtStarbucks, a instameet-urilor în locații diverse, ca #LavandaMeet, dar și a instameet-urilor alături de comunitățile de Instagrammeri din alte orașe, precum #CraiovaMeetsBucharest.

Află mai multe despre InstaCraiova:

#InstaCraiova – Ediția I 2016

#InstaCraiova – Ediția a II – a 2017

Organizatori: Asociația April Hub & Comunitatea Instagram din Craiova.