#InstaCraiova – Ediția I – 2016 | Sum up |

Hastagul #InstaCraiova a adunat, în perioada 22 august – 1 octombrie 2016, 848 de fotografii ce spun povestea craiovenilor, de la peste 100 de utilizatori Instagram.

100 dintre cele mai inspirate fotografii  au fost expuse în prima expoziție dedicată utilizatorilor Instagram din Craiova, expoziție ce a avut vernisajul în data de 9 octombrie, la ora 17:00 în Sala Studio a Teatrului pentru Copii și Tineret ColibriExpoziția a fost deschisă publicului în perioada 10 – 26 octombrie.

Vernisajul expoziție, în data de 9 octombrie, s-a bucurat de peste  70 vizitatori, iar în perioada 10 – 26 octombrie #InstaCraiova a adunat peste 150 vizitatori.

Proiectul #InstaCraiova este organizat de Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova. Prima ediție a fost sprijinită de Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, Florăria April, Umbrella Media, având ca partener brandul Lidl România.

Albume foto: by Andrei Ursuby Laura Pumneaby Andreea Melinescu

Instagrameri organizatori: @meli_andreea & @cvladulescu.

Instagrameri expuși: 

@whoisrikk@beatricepoenariu@Jullielorraine@ely_adam@alexandrapetcu@poze_cu_case@13bluerock@danstroie@dan.jurca@delia.vig@carladodocioiu@florintomescu@bobopeace@edelinao@robertleev@dailyjoypic@feliciasimion@craiovacetateabaniei@gabrieloravetz@sarahdiamonds@radoimihay@andreeagiurca@andreea_afi@yesmyfriend@crisuvpr@dianna2696@ioanastanculescu@dinu_razvan@andraaradu@monumentalistul@rushyka@cosmin.marian.photographer@marius.dan@dinu_dumitrascu@denisabarbuceanu.

Feedback:

„Foarte frumoasă idee, mă bucur că ați reușit să o duceți până la capăt. Sper ca la anu să aduceți și mai multe poze.” / „Foarte tare. #spor pentru ediția viitoare :)” / „O expoziție cool and posh!!! Felicitări, keep doing it! <3” / „O încântare pentru ochi.”

Apariții Mass-Media

More

Comments

comments

One Reply to “#InstaCraiova – Ediția I – 2016 | Sum up |”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.