Hello Baby Expo Craiova – un târg pentru cei mici

Centrul Multifuncțional mai adaugă pe lista de evenimente, găzduite anul acesta, încă un târg – Hello Baby Expo, ce are loc în Craiova în perioada 22-24 Aprilie 2016, între orele 10:00 și 18:00.

Am aruncat un ochi pe pagina lor de Facebook, dar și pe siteul lor pentru a afla cine vor fi expozanții și secțiunile târgului. Hello Baby Expo este dedicat în mare parte actualilor și viitorilor părinți, dar și copiilor.

Dacă timpul o să îmi permită voi vizita târgul pentru secțiunea jocuri și jucării, se aproprie ziua de naștere a nepoțeilor mei, dar și pentru secțiunea foto, din curiozitate și pasiune pentru domeniul foto.

Târgul are trei obiective: acela de a furniza informații și sfaturi legate de parenting și creșterea copiilor, de a facilita shopping-ul de calitate de la brand-uri de top și desigur, vrea să fie un eveniment distractiv pentru întreaga familie.

Vineri, 22 aprilie, este prima zi de târg, iar expozanții vă așteaptă cu reduceri, momente interactive și artistice, surprize la stand și premii la tombole și concursuri. Am uitat să precizez că este primul eveniment dedicat copiilor și părinților din Oltenia, iar intrarea este liberă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.