Ne vedem la Food Bloggers Summer Edition 2016 pe 24 iunie la București

Pe anul acesta bifez prima conferință pentru bloggeri 🙂
Dacă în prima parte a anului locuiam în Bruxelles am ratat câteva evenimente, acum îmi iau revanșa, ca să zic așa 😀
Cea de-a patra editie a Food Bloggers Conference va avea loc pe 24 iunie 2016, la JW Marriott Grand Hotel, București. Dacă ești blogger poți aplica și tu până pe 20 iunie.

4 Sesiuni de Conferințe

Editia de vara 2016 se va desfasura pe parcursul unei zile intregi, fiind structurata sub forma a 4 sesiuni: Working with Brands – participantii vor invata cum sa isi construiasca o strategie de comunicare impreuna cu un brand; Chefs Talks – bucatari cunoscuti vor impartasi din retetele lor de succes; Food Blogging Trends – o sesiune ce urmareste cele mai noi tendinte in gastronomie; Starting a Business – o discutie interesanta despre cum se pot pune bazele unui business pornind de la un blog de food.

La sesiunea de vara a Food Bloggers Conference vor vorbi specialisti din food blogging, chefi si antreprenori, precum si influenceri din comunicare. Printre speakerii acestei editii se numara: Joseph Hadad (Owner, Joseph Restaurant), Gabriel Toader (Chef, Cocosu Rosu), Geanina Staicu-Avram (Video Blogger, JamilaCuisine.ro), Cristina Mazilu (Owner, Mazilique Studio), Ana Consulea (Owner, Zexe Braserie), Sorin Axinte (Owner, Vacanta in Toscana), Oana Bulexa (Managing Partner. MSLGroup The Practice). Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe site-ul www.foodbloggers.ro.

E prima conferință de acest gen la care particip, m-am înscris și în 2015, dar nu ca ambasador, ci ca blogger de food, ceea ce a fost greșit 😀 pentru că nu sunt blogger de food, dar la momentul acela nu am realizat diferența dintre ambasador și blogger food. Acum știu 😀

Excited mood on și ne vedem pe 24 iunie la București.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.