Time for Webstock

De 3 ani zic că ajung la Webstock, aparent cea mai importantă conferință dedicată social media din România.

Anul ăsta astrele s-au aliniat și mi-au zis că vineri, 30 septembrie, pot pleca la București pentru Webstock 😀 sper să rămână aliniate până pe 30 și să nu intervină ceva.

Am aruncat un ochi pe lista speaker și aștept cu nerăbdare să îi ascult pe următorii: SORIN ONIȘOR ( anul următor mă voi duce într-o tabără foto cu el, e un must do), DANA ROGOZ, GEORGE BUHNICI și GEANINA STAICU-AVRAM (am aflat că mama o urmărește des).

Între timp puteți vota Online Personality of the Year – . Câștigătorii de la această categorie, precum și cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anunțați în cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Cine dorește, poate solicita gratuit o invitație la gală. Detalii, aici: http://www.2016.webstock.ro/premii.php#top

Dau din casă și vă spun că eu am votat pentru Ana Morodan, pur și simplu o ador <3

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) în colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/). Evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.