Ne vedem la Digital Divas :D

Pentru prima dată sunt blogger asociat la Digital Divas by Avon 😀

Urmăresc pe Instagram o mare parte din bloggeri de modă și beauty și aștept cu nerăbdare să îi văd mai de aproape. Ana Morodan este preferata mea 😀

Multe dintre deciziile pe care le luăm astăzi sunt influențate de cei apropiați nouă și de media, dar într-o bună măsură, și de liderii de opinie din mediul online. Se vorbește astăzi foarte mult despre influenceri și despre legătura strânsă pe care aceștia o pot stabili cu publicul lor. Fie că vorbim de bloggeri, video-bloggeri sau instagrameri, influencerii sunt tot mai prezenți și în România.

La Digital Divas 2017, scena conferinței și audiența reunesc o mare parte din liderii de opinie din Fashion & Beauty blogging. Anul acesta, pe 17 mai, la Palatul Bragadiru, influencerii dezbat cele mai noi tendințe și prezintă idei și studii de caz pentru cei care sunt deja prezenți sau vor să se lanseze în publishing-ul online.

Încă mai poți solicita o invitație, iar dacă nu poți să fii prezent, poți urmări live sesiunile de prezentări și Gala Digital Divas Awards 2017 pe www.digitaldivas.ro.

Gala Digital Divas Awards oferă recunoaștere celor mai bune proiecte online din Fashion și Beauty pe categorii precum: Young Divas in Fashion Blogging, Young Divas in Beauty Blogging, Best Use of  Photography in Fashion and Beauty Blogging, Digital Diva of The Year, People’s Choice Awards, Best Instagram Account, etc.

XO | Andreea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.