Septembrie și muzica lui (ca să nu mai denumesc iar articolul „Playlist-ul lunii septembrie”)

Am pozele astea mișto pe Instagram și nu știu cum să le leg cu blogul … că na, am zis că fac un flat lay special pentru articolele despre muzică, dar nu am avut inspirație 😀 și oricum nu le citește nimeni … Știu că ascult muzică nașpa și mai fac și publică treaba asta :))

Voiam să scriu despre aniversarea Starbucks în Craiova, dar o las pe mâine, că e greu să mă concentrez și să povestesc despre cafea, mai am și un deadline la 23:00, poate resuscitez cariera de jurnalist abandonată :)) dacă sunt în stare să leg 5 fraze inspirate într-o scrisoare de motivație.

But, hai să revenim la playlist-ul lunii septembrie.

| stai să caut ultima melodie ascultată azi |

Ieri mi-au adus aminte de Nwanda, două melodii pentru luna asta: Nwanda – Am Un Plan și Nwanda – Liniște, „că fratele vrea somn şi un pic de liniște”, nu o să am asta prea curând.

Admir strategia de marketing a lui Jason Derulo, I really do. Pe 1 septembrie a scos If I’m Lucky Part 2, ca să te facă să cauți pe youtube, prima parte…. dar el lansează If I’m Lucky (prima parte) pe 22 septembrie. #bummer

„Te-ai apucat tu să gândești pentru amândoi” – you know this quote, din melodia Eu tu si restu lumii | all time favorite | semnată Guess Who și acum o auzi și în Ce ma fac cu tine de azi? by Smiley & Guess Who#toarnăgaz

„Atât de ocupat, până m-ai pus pe liber” … #sosad

Russ, acum 22 de ore, scoasă una de asta, de merge când ajungi la nivel și mai înalt, mai înalt de Dubai, să citez din Șatra :)), The Game îi zice.

Am una de tratează și depresiile de toamnă, 1-800-273-8255 by Logic ft. Alessia Cara, Khalid.

Dacă aș mai ști să cânt la chitară | când ai una acustică și una electrică și se așterne praful pe ele de 7 ani … | pe asta aș cânta-o – Blackbear – Dirty Laundry.

Everybody Gets High by MISSIO, #eblană, doar că whiskey is not my friend, food is my friend, but in the end everybody gets high. 😀

Did I tell you I am going to Paris, într-un final… și ce melodie asculți când te duci pentru prima dată în Paris??? The classic, Jay-Z & Kanye West – Ni**as In Paris.

„You’d be in Paris getting fucked up too?”

Cred că asta e tot ce am vrut să scriu azi, în această postare :)) dacă mai îmi vine o melodie în cap o să fac un update :)) poate de data asta depășesc 28 de cititori la articolele mele nasoale despre ce muzică ascult.

XO | Andreea (Meli pentru prieteni) 😀

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.