The MakeUp Series: Favorite eyeliner

Vreau să vad dacă mă pricep să scriu articole din categoria beauty, la urma urmei, unul dintre cele mai citite articole de pe blog este cel despre produsele Gerovital 😀 și am văzut că aproape oricine o face, deci how hard can be?

Nu mă omor după farduri, dar în schimb ador eyeliner-urile.

Eyeliner-ul a fost folosit prima dată în Egiptul Antic și în Mesopotamia. Tușul de pleoape a fost introdus în lumea occidentală în perioada 1920 – 1925, când a fost descoperit mormântul lui Tutankhamon.

Preferatul meu este cel de la NYX Professional Makeup – Vivid Brights Liner. A fost primul lucru care mi-a atras atenția de pe makeupshop.ro. Am comandat patru nuanțe: roșu (Fire), albastru (Sapphire), portocaliu (Delight) și lila (Blossom).

Până acum doi ani eram fana eyeliner-ului negru, dar acum ador culorile.

De departe cea mai cool nuanță este cea albastră 😀 Culorile intense sunt mult mai vizibile față de cele pale, cum este tușul lila, care, dacă faci o linie subțire, trece neobservat. Vivid Brights Liner se aplică foarte ușor, are o pensulă subțire și se usucă repede. Culorile sunt mate, iar tușul este super rezistent.

About black eyeliner: îmi place cel de la Yves-Rocher, dar pensula tip burete nu este printre preferatele mele, așa că de fiecare dată sfârșesc prin a comanda un tuș de la Lady’s (Fine Line 01 Brooklin) care are penița super subțire.

XO | Andreea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.