Două produse preferate de la Gerovital din gama Premium Care

Anul acesta la Webstock au fost prezenți și cei de la Gerovital, am trecut pe la standul lor unde ne-au vorbit de noua gamă de produse Gerovital H3 Derma+ Premium Care, am primit câteva mostre pe care le-am încercat și uite așa mi s-a pus pata pe două produse din gamă: crema de oxigenare și hidratare Premium Care și crema CC SPF10 Premium Care.

Am profitat de reducerile de iarnă și mi le-am făcut cadou, alături de cardul de fidelitate, având în vedere că în fiecare lună o mare parte din buget se duce pe produsele lor.

Revenind la cele două creme, tenul meu este deshidratat, iar crema de oxigenare și hidratare își face treaba perfect, tenul se luminează după aplicare, îi dă un aspect plin de prospețime.

Crema oxigenare și hidratare este gândită ca o cremă de zi, complexă și sofisticată, care respectă ritmul energetic diurn propriu pielii. Este destinată să redea tenului un aspect sănătos, plin de prospețime.
Oxigenarea și hidratarea sunt esențiale în combaterea efectelor nocive ale poluării și stresului, dar și în prevenirea apariției precoce a îmbătrânirii cutanate.

Crema este recomandată pentru toate tipurile de ten devitalizate, deshidratate, acum am văzut pe site că la vârstă scrie 30+ :)), dar presupun că e ok și la 25 de ani.

Conține principii esențiale din drojdie, bogate în aminoacizi și adenozină, care asigură nivelul de energie necesar pielii, cu rol în stimularea respirației celulare și a creșterii rezistenței la stresul radiațiilor UV la care tenul este supus zilnic, aceste principii actionând direct și asupra procesului de reînnoire celulară.
Complexul mineral activ sporește nivelul de oxigenare a pielii, având un efect energizant și de creștere a comunicării intercelulare.
Hidratarea este asigurată de un derivat dipeptidic complex, care îmbunătățește rezistența pielii la stresul cotidian și la condițiile care duc la deshidratare, oferind tenului hidratarea optimă necesară pentru asigurarea diminuării sensibilității, sensibilitate specifică tenurilor deshidratate.

Crema CC SPF10 are o textură ușoară, un miros plăcut și conferă un aspect uniform tenului fără să-l încarce. Acoperirea este medie, dar se completează cu pudra și înlocuiește perfect fondul de ten.

Este o cremă multifuncțională, cu textură lejeră, care combină proprietățile unui produs de machiaj – prin uniformizarea culorii tenului și asigurarea unui aspect natural – cu beneficiile unui produs de îngrijire a pielii, prin creșterea nivelului de hidratare și fermitate.

Cât despre ingredientele ei: Matrixyl synthe’6 creşte densitatea dermului, prin stimularea sintezei componentelor matricii extracelulare, tenul recăpătându-și astfel fermitatea, iar liniile fine și ridurile sunt vizibil reduse.
Aquaxylul este un ingredient hidratant intens ce îmbunătățește funcția de barieră a pielii, protejând astfel tenul împotriva deshidratării.

Ambele produse îmi plac foarte mult și cel puțin mie mi se potrivesc, așa că recomand să le încercați 😀

Am văzut că au lansat gama de make-up acum câteva zile, aștept să ajungă în magazinul din Craiova și să o testez.

Dincolo de toate, îmi plac produsele Gerovital / Farmec pentru că sunt  fabricate în România #brandromânesc.

XO | Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.