Retrospectiva anului 2017 | #InstaCraiova

Am dat peste bilețelele cu feedback de la prima și a doua ediție #InstaCraiova și a fost așa un power boost. Adică e drăguț să citești chestii pozitive 😀

Și 🙂 vreau să vă aduc aminte că în mai 2018 ne întâlnim (din nou) la a III – a ediție. Cum v-am obișnuit, cele mai inspirate 100 de fotografii (sau peste 100) le vom expune timp de o lună la Teatrul Colibri. O grămadă de alte activități se vor întâmpla. Toate la timpul lor :))

Andrei Ursu a făcut un super video  la ediția de anul acesta. Puteți să îl vedeți mai jos:

Nu că organizez eu, dar chiar este o chestie tare care se întâmplă în Craiova, dar și în comunitatea Instagram. Că veni vorba de comunitate, mă bucur că dincolo de online, o parte din noi am devenit prieteni. Și sunt două, trei sau poate mai multe persoane pe care chiar le ador. 😀

De la prima ediție, din 2016, nu îmi aduc aminte foarte multe lucruri, știu doar că Ciprian făcea cunoștință cu toată lumea și mi-am zis că la următoarea ediție ar trebui să fac și eu asta. Și am făcut-o, am salutat pe toată lumea și a fost așa … ceva ce nu fac de obicei, nu sunt cea mai vorbăreață persoană … a fost ciudat :)) dar acum aștept cu nerăbdare următoarea ediție să cunoaștem și mai mulți instagrammeri.

Cool mi se pare și faptul că am avut câțiva parteneri cool și ei :)), trecând de Florăria April :)), ne-au fost alături Umbrella Media, Lidl România, Starbucks România, Style Affairs Image Store & more, Era Cakes, Marica Studio și OakEvents.

Știu sigur că vom lucra cu Marica Studio și la următoarea ediție, iar eu deja mă gândesc la ce decor floral vom face. Nu mă gândesc, știu deja ce decor floral vom avea :)) Bine, trebuie să mă consult cu colegii mei înainte, să fim pe aceeași lungime de undă. Echipa #InstaCraiova este mai mare, prin urmare și evenimentul / evenimentele vor fi din ce în ce mai complexe. Probabil și la Starbucks vom mai avea câteva InstaMeetinguri. Alături de Marica Studio pregătim ceva și pentru instagrammeri din alte orașe 😀 (ca să dau din casă).

2018 va începe cu lansarea site-ului nostru – instacraiova.com – deci în ianuarie avem de lucru. Plus că am întârziat puțin cu parteneriatele, puțin … la modul că trebuia să le trimit ideile noastre la începutul lui decembrie, nu am avut timp, o să le trimit în ianuarie, aici am o bulină neagră.

Nu uitați să aruncați un ochi peste video-ul de mai sus, iar mai multe despre prima ediție InstaCraiova aflați aici, iar despre a II – a ediție aici.

XO | Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.