Retrospectiva anului 2017 | Top 4 evenimente cool în Craiova: Craiova se îmbracă în ie

M-am mutat | Da știu, mă mut des… M-au sunat câțiva colegi / prieteni și iar au exclamat „iar te muți” #nomad | și îi aștept pe cei de la RDS. Nici pe Moș Crăciun nu îl așteptam așa nerăbdătoare când eram copil, cum aștept echipa de la RDS. Fără internet, de două săptămâni, nu e cool :)) am o grămadă de articole de postat și un program haotic 😀

Revin la retrospectiva anului 2017. Un alt eveniment preferat din Craiova este Craiova se îmbracă în ie organizat de Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, ocazie cu care am sărbătorit Ziua Universală a Iei.

Îmi place evenimentul din punct de vedere vizual, îmi plac oamenii îmbrăcați tradițional și cu coronițe de flori din câmp. Nu ai cum să nu faci fotografii bune.

Cred că am făcut 1000 de fotografii :)) după selecție au rămas 400 :)) preferatele mele le-am postat aici, în albumul de pe pagina mea de Facebook.

La Blouse Roumaine reprezintă prima comunitate online dedicata IEI, simbol al culturii identitare românești.

La Blouse Roumaine promovează IA ca brand de ţară al României. Pe 21 ianuarie 2013, La blouse roumaine a propus ca ziua de 24 iunie 2013, Sânzienele, să marcheze prima celebrare a IEI româneşti sub denumirea de ZIUA UNIVERSALĂ A IEI.

„Mișcarea” a fost inspirată de La blouse roumaine, opera marelui pictor francez Henri Matisse, cel care a dăruit universalitatea iei românești.

Mă bucur că instituțiile publice din Craiova au fost receptive și au creat un eveniment cu ocazia acestei zile.

În următoarele articole o să vă reamintesc de Puppets Occupy Street și InstaCraiova | the best is kept for the end | unde am o grămadă de povestit.

XO
Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.