Alina Brăilescu & ABAcademy Make-Up vin în Craiova | 5 for Beauty make-up workshop this November |

Dacă ești pasionată de make-up toamna aceasta te poți înscrie la workshop-ul de 3 zile 5 for Beauty power by Alina Brăilescu & ABAcademy Make-Up, workshop ce va avea loc în perioada 24-26 noiembrie 2017, în Mercur Center.

Workshop-ul se adresează atât femeilor ce doresc să învețe să se machieze, cât şi celor ce doresc să îşi dezvolte abilităţile în machiaj, programa fiind concepută astfel încât fiecare participantă să poată învăţa totul de la zero”, spune Alina Brăilescu.

Toate informațiile în legătură cu workshop-ul, cât costă, detalii despre program și programă, le găsiți aici, în evenimentul creat pe Facebook.

Ceea ce vreau să subliniez în acest articol este partea umanitară / educațională a proiectului, anume lupta împotriva violenței asupra femeilor.

Violenţa împotriva femeilor reprezintă una dintre problemele grave ale societăţii, iar conform unui studiu al Agenţiei Europene pentru Drepturi Fundamentale, 1 din 4 femei din România a fost agresată fizic sau sexual, cel puţin o dată. În acest context, devine importantă orice iniţiativă menită să contribuie la independenţa femeilor abuzate şi, odată cu aceasta, la dobândirea unui control asupra propriei vieţi si – atunci când este cazul – asupra bunăstării copiilor lor.

Succesul şcolii noastre de machiaj îl datorăm comunităţii feminine, care a ales sa urmeze cursurile de machiaj. Ne dorim să o răsplătim, implicându-ne în rezolvarea unor probleme cu care o parte dintre ele se confruntă, oferind 25% din locurile disponibile unor femei ce au la rândul lor nevoie de sprijin. Prin participarea la workshop acestea nu doar vor învăţa să se machieze, ci vor face primii paşi către independenţa lor, pentru că acest workshop reprezintă primii paşi într-o meserie. Mai mult decât atât, BeautyOne le oferă câte un kit de produse cosmetice cu care acestea vor putea să machieze pentru a deveni independente”, a adăugat Alina Brăilescu.

Alegerea doamnelor și domnișoarelor care vor participa gratuit la workshopuri va fi realizată cu ajutorul unor asociaţii şi instituţii care sprijină drepturile femeilor. Înscrierile pentru workshop-ul de la Craiova se pot face aici: http://abacademy.ro.

Cine este Alina Brăilescu?

Alina Brăilescu lucrează de 14 ani în industria de beauty, a participat la evenimente importante de profil, a machiat pentru Avanpremiere, Soiree de la Mode, Pasarela Fest si mulţi designeri autohtoni, a lucrat cu vedete internaţionale precum Rita von Teese, Sean Paul, Charlize Theron, a colaborat cu Andreea Berecleanu, Mirela Popa, Roxana Ionescu, Ruxandra Hurezeanu.
Şcoala de machiaj ABAcademy Make-up sărbătoreşte 5 ani de la înfiinţare prin cinci workshop-uri de machiaj, desfăşurate în 5 oraşe din Romania: Suceava, Sibiu, Bacău, Craiova şi Cluj. Campania aniversară are şi o componentă socială: un sfert dintre locurile disponibile sunt oferite gratuit unor femei care au avut de suferit de pe urma abuzurilor şi violenţei domestice.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.