Două luni până la hashtag InstaCraiova, ediția a III – a

Pe 12 mai 2018, într-o sâmbătă, ora 19:00 avem iar întâlnire la Teatrul Colibri, în Sala Studio 😀

Ne întâlnim să admirăm 100 de fotografii ce surprind locuri din Craiova, viața cotidiană a orașului, să stăm de vorbă și să facem și mai multe fotografii. Vă așteptăm cu multe surprize cool pe care le veți afla urmărind evenimentul nostru de pe Facebook.

Mai sunt două luni, iar aceasta este perioada în care vă reamintim să fiți creativi și să postați pe Instagram folosind hashtagul nostru, #InstaCraiova.

Trebuie să aveți un profil public de Instagram, iar fotografia să fie realizată în Craiova sau în jurul orașului. În rest, poate să fie un peisaj, o clădire, un portret, un flatlay, gașca ta de prieteni sau o poză cu mama. Ai libertate totală în alegerea subiectului. Hashtagul a adunat 6.500 de fotografii până acum 😀

Ca și în anii trecuți vom selecta 100 de fotografii și le vom expune în perioada 12 – 21 mai, la Teatrul Colibri, vernisajul expoziției fiind pe 12 mai, ora 19:00. Și tu nu trebuie să îl ratezi, pentru că va fi și mai fain față de cel de anul trecut. 😀

Avem și un site de lansat și promit că mă apuc de treabă și săptămâna viitoare va fi gata 😀 și un InstaMeet în lucru, așa că ținem legătura pe Facebook și pe Instagram.

XO | Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.