Aprilie și beat-urile sale

Există cel puțin două persoane în orașul acesta care cred că ascultă muzică bună, mi-au confirmat 😀 deci era cazul să revin cu un articol despre ce am mai ascultat în ultima vreme :)) M-am uitat în arhivă și ultimul articol pe tema asta l-am scris în octombrie 2017…

NF este obsesia mea … genul acela de muzică moody and grey. Tipul este al doi -lea Eminem pentru mine. Super greu să aleg o melodie de la el, în ultimele zile Face It e pe repeat, alături de Mansion.

Acum câteva luni, nu știu, s-a întâmplat și am dat peste Exile și Beau șampanie singur <3. După, am dat peste 94 SavageBank AccountGucci, Bartier Tomi23. Știu versurile de la cap la coadă :)) din două în două zile îmi zice mama „ce este cu limbajul acesta suburban” :)) you know her

Apoi, pe 13 martie a apărut Cauză pierdută by Exile și Vlad Flueraru, și, citez:

Mă găsesc gelos pe imaginația orbului
Fiindcă ce vad îmi amintește de regele Nordului
Sufletul înghețat nu trimite decât ura
cum sângele închegat nu trimite vreo globulă

Muzica este despre mesaj… 😀

PS: nu am avut cu cine să merg la concertul de lansare al lui Exile, nimeni din cercul meu nu auzise de el, acum poate cineva află și vibrează cu muzica 😀 și poate să îmi dea un semn și să nu ratez și următorul concert 😀 

Mai e și tipul ăsta Mimi și are el o melodie Rege pentru o ziSepcile Jos de la StradaVarius este și ea pe repeat, îmi aduce aminte de un vechi prieten, chiar dacă au trecut 8 ani we miss you.

Într-o tonalitate mai veselă, dar nu prea, îmi place foarte mult Bibanu MixXLMă Descurc.

Kendrick Lamar. #nowordsneededAll The StarsKing’s Dead.  The Weeknd și Kendrick Lamar –  Pray For Me. BTW, The Weeknd tocmai ce a scos un album nou, e pe youtube. Mai să uite de DrakeGod’s Plan.

Nu are rost să vorbesc despre ultimul album al lui G-Eazy, nu pot să aleg o piesă preferată … #loveit

Muzica de Bagabonți de la SHIFT și de pe noul album al lui MitzaOchii din Oglindă sunt în playlist. Îmi place și Mitza feat. MaximilianNimicuri. Și MaximilianAmintiri Din Copilărie și MMP feat. Brnkush. Și MitzaPraf… 😀 Și a făcut Adda o colaborare cu Keed și a ieșit Liniștea. Aș putea să mai continui lista, dar … să nu o fac :)) Bine… mai am de adăugat 50 CentNo Romeo No Juliet.

Surprinzător, nu ascult doar rap și trap, ci și alt gen de muzică :)) și am colorat și boldat textul 😀

I fel in love with Khalid: Love Lies și Location și îl ador și pe Lauv cu Paris in the Rain, Getting Over You și I Like Me Better și Shawn MendesIn My Blood.

Looking through my phone again feeling anxious
Afraid to be alone again, I hate this
I’m trying to find a way to chill, can’t breathe,
Is there somebody who could...

The Chainsmokers: You Owe Me și Sick BoyMarshmello & Anne-MarieFRIENDS și Marshmello & Logic – EVERYDAYJax JonesBreatheRudimental – These Days. Kodaline – Follow Your Fire.

Ieri am descoperit Jessie ReyezFigures, a Reprise ft. Daniel Caesar. Și Post MalonePsycho, intră la categoria rap de mai sus, dar merge și aici :D.

Halsey are o voce superbă, Alone și Sorry sunt preferatele mele. La fel și Bishop Briggs, Hi-Lo (Hollow), Dark Side și River îmi plac cel mai mult.

Ieri mi-am adus aminte de Bebe – Siempre Me Quedara și Nathalie Cardone – Hasta Siempre, le ascultam prin liceu. Și de JP CooperShe’s On My MindChase & StatusAll Goes Wrong ft. Tom Grennan. 

El Tango de Roxanne este melodia care se va asculta cel puțin de 3 ori la mine la nuntă :)) alături de Mama mea e florăreasă, glumesc … 😀 Să revenim la El Tango de Roxanne este din filmul Moulin Rouge și vioara este genială, vocea, tot <3 Dacă tot am ajuns în sfera asta, recomand și Belle din musicalul Notre Dame de Paris.

Cred că ajunge pe ziua de azi 😀

XO | Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.