Ne vedem la Instafestival, pe 21 aprilie <3

Pe Adrian Dan l-am cunoscut la #CraiovaMeetsBucharest, instameet organizat cu ajutorul lui @andreeagiurca, unde am cunoscut mai mulți instagrammeri bucureșteni și am făcut un tur al orașului. A fost o zi plină, am început cu Parcul Natural Văcărești, apoi cu The Urbanist, apoi cu Simbio, apoi Meron, ne-am plimbat pe o grămadă de străzi și am sfârșit la Linea / Closer To The Moon. Ba nu, am sfârșit la Mec-ul din gară :)) Adrian a fost ghidul nostru în cea mai mare parte și îi mulțumim  pentru asta, cred că a fost una dintre cele mai reușite meet-uri ale noastre, sigur pe locul doi după #LavandaMeet.

De atunci strada mea preferată este Arthur Verona. Laurențiu ne-a făcut poza asta cool, Ciprian a editat-o și toată lumea zice că arătăm de parcă urmează să lansăm un album sau ceva … [chiar așa s-a zis :D].

Să revenim la subiect, acela că sâmbătă, 21 aprilie are loc primul festival dedicat nouă, instagramerilor, unde înscrierile s-au epuizat în mai puțin de 48 de ore. Cred că noi, eu, Miruna, Mihai și Dalia ne-am înscris în primele minute :))

Instafestival-ul va începe în București și va continua la Dumbrava Vlăsiei, unde va cânta Giulia, iar peste douăzeci de branduri românești și internaționale le vor oferi instagrammerilor prilejul pentru un conținut viralizabil.

„Comunitatea instagrammerilor din România a început să se contureze frumos, prin seria de instameeturi, tocmai de aceea acum putem să avem un Instafestival care aduce sub același acoperiș mai multe nișe. Acest eveniment este pentru pasiunea pe care acești oameni au dezvoltat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă și este totodată o oportunitate să se cunoască mai bine.”, ne spune Adrian, organizatorul festivalului.

Evenimentul va începe cu un instawalk în București (ora 13:00), pe Calea Victoriei, și va continua la Dumbrava Vlasiei (ora 14:00), acolo unde participanții se vor bucura de concerte susținute de Giulia, Jean F. Gavrilă și Delia Rus. Atmosfera va fi întreținută și de un DJ, Gabriel DT. Participarea se face în mod absolut gratuit, dar numai în urma confirmării primite pe mail.

Și avem o listă lungă de hahstaguri: #creatorswillcreate #instafestival #instafood #instafun #instalife #instadrinks #instatravel #instafashion #instamusic #instanature #instadesign #instaarhitecture #instafriends.

Ne vedem sâmbătă! 😀

XO | Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.