Cum a fost la a III – a ediție #InstaCraiova

Vorbeam cu Miruna zilele trecute, și am realizat că s-a împlinit un an decât ne-am împrietenit, pe Facebook, pe Insta, dar cel mai important și în realitate.

Dalia și acum îmi zice ce awkward am fost la ediția a II – a când m-am dus să facem cunoștință.

Pe 14 mai, anul trecut, făceam primul InstaMeet la Starbucks. Atunci era vorba de a forma o comunitate, acum ea este cât de cât formată. Desigur, imediat după ce ne odihnim puțin după Ediția a III – a InstaCraiova, revenim cu un meet.

Rar se întâmplă să fiu pe același vibe cu alți oameni, dar oarecum ne-am găsit și câteva persoane din comunitate îmi sunt buni prieteni și colegi când vine vorba să organizăm ceva. <3

Cum a fost la ediția de anul acesta?

După feedback-ul primit cică a ieșit bine. Am fost mai agitată anul acesta și în primă fază am avut impresia că mi-a plăcut mai mult cea de anul trecut. Acum, după ce am văzut pozele mi se pare ok 😀 bine, am încercat să fac și poze și video și mi se pare că mi-au ieșit groaznic amândouă. Fotografiile de la vernisaj sunt aici. Mai urmează un album cu conceptul expoziției.

Publicată de InstaCraiova pe 15 Mai 2018

Anul acesta expoziția a avut ca parteneri brandul Gerovital, Corcova, Libris, Era Cakes, Marica Advertising, 5 To Go Craiova, Florăria April. Trebuie să mulțumim și tipografiei Signum pentru printul mult mai calitativ față de anii trecuți și Epoca Steak House. Și, era să uit, Teatrului Colibri 😀

Personal, cel mai mult am fost încântată de colaborarea cu Corcova, de la prima ediție îmi doresc să avem o degustare de vin la vernisaj (degustare poate că e prea mult spus, dar prindeți ideea), și am fost super mega happy când am primit un răspuns pozitiv de la ei. Nu știu de ce am băut doar un pahar de Rose și am gustat de la altcineva un Sauvignon Blanc foarte bun, trebuia să beau mai mult :)). Sunt fană și a produselor Gerovital și la fel, am  fost bucuroasă când ne-au devenit parteneri. Zilele trecute am primit și feedback-ul partenerilor și au fost încântați de eveniment.

Îmi pare rău că expoziția este deschisă doar până pe 20 mai, ceea ce înseamnă aproximativ 9 zile, până acum dura o lună. Mă gândesc unde aș putea să o mut. Acum 20 de minute îmi trecu asta prin gând :)) dar încă nu știu o sală drăguță și când mă gândesc să instalez din nou totul mă dau bătută.

Publicată de InstaCraiova pe 15 Mai 2018

Mi-ar fi plăcut să văd mai mulți instagrammeri, din 50 si ceva ce au avut fotografiile expuse au venit destul de puțini, chiar dacă primisem confirmări de la mai mulți. Dar au venit acei instagrameri noi, pe care acum i-am cunoscut, ceea ce e super. 😀

Mai am un comunicat de presă de făcut, comunicatul de sfârșit de expoziție și am un document word deschis de 30 de minute în care am scris doar titlul adică „Comunicat de presă”, dacă am energie o să îl trimit, dacă nu asta e …

Am zis că iau o pauză de Instagram după asta, dar nu am șanse, cel puțin sper să petrec mai puțin timp online și să fac mai multe offline, pentru că urmează o perioadă încărcată. De la călătorit cred că o să fac o pauză, deci nu știu ce o să mai postez, April trebuie să intre într-un proces de reinventare :)) vizual pe Insta și Facebook și mă tot gândesc cum să arate feed-ul. Am neglijat cel mai important proiect pe asociație, primul la nivel european și trebuie să mă revanșez față de colegii mei, am o pagină de Insta pe care o țin moartă și nu ajut deloc la promovarea proiectului. Și cred că am intrat și intru în continuare în prea multe lucruri și orele de nesomn încep să se simtă. Dar îmi place foarte mult ceea ce fac, chiar dacă sunt zombi în mare parte a timpului.

XO | Andreea Meli

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.