Cum a fost la primul festival dedicat instagramerilor din România?

Știi, când te întorci de la un eveniment și te gândești timp de două zile că ai fi putut fii mai creativ? Și sociabil, dar asta e partea a II – a 😀

După apusul soarelui eu aș mai fi stat acolo, atunci m-a lovit creativitatea și cheful de poze și muzica parcă a început să fie mai bună. S-a auzit în boxe Fraţii Grime, Oamenii Mei:

| Cine s-aseamănă se adună | Am fost plecați de curând pe lună | Şi ce sădești aia culegi | 

și cerul portocaliu, 4-5 avioane pe el, adia briza și noi trebuia să ne îndreptăm spre autocar… #notfair

Caut acum și nu am făcut poze la apus, doar story :)) îmi dau nota 4 😀

21 aprilie 2018

Ziua mea a început la 3:30 dimineața, m-am trezit prea devreme și cred că am dormit doar 3 ore. La 6 ne-am urcat în tren, eu și Dalia. Craiovenii din squad, stabiliți mai nou în București :)) ne-au dat mesaj că vin pe la 10:30 așa că am hoinărit prin Centrul Vechi și ne-am oprit la Cărturești. Dalia a făcut o super poză 😀 iar eu am cumpărat o carte, ca de fiecare dacă când intru în librărie.

Așteptându-l pe Mihai ne-am întâlnit cu Adrian, ne-am luat brățările și apoi am mers spre Starbucks Reserve Clover Lipscani, punctul de întâlnire, unde am savurat un frappe cu gheață.

Cred că au fost peste 200 de instagrameri. Uite o poză cu noi ↓ guess where i am? și primul păr roșu pe care îl zăriți este al lui Brigitte, nu al meu 😀

A lot of cool people here 😀

Publicată de Moi Seb pe 21 Aprilie 2018

O parte din grup a urmat un tur ghidat, o parte s-a plimbat pe străduțe și într-un final ne-am reîntâlnit la Ateneu, unde ne așteptau  autocarele și câteva minute mai târziu eram la Dumbrava Vlăsiei.

E prea complicat să descriu zona, casele, arhitectura lor și cum arată interiorul… Cred că e mult mai simplu să intri aici, pe hashtag și să vezi fotografiile făcute de instagrameri. Îmi plac la nebunie casele cu geamuri de sus până jos, luminoase, cu linii drepte, oarecum minimaliste și exact așa au fost cele două case pe care le-am văzut.

Cocktails are always the best part 😀 și după ce ne-am învârtit și am trecut pe la toate zonele am ajuns la cei de la Touching Art Cocktail și Cointreau. Flatlays-urile are my thing, înainte de plecare ne-am mai luat cocktailuri, am profitat de bujorii de la Blossom Atelier și a iesit poza de mai jos, cu ea am câștigat și un kit de cocktailuri :D. Încă nu am intrat în posesia lui, este la Mihai, și  aștept să îmi prepar primul cocktail că tot vine vara.

A fost o atmosferă foarte drăguță, eu am fost puțin obosită și la un moment dat chiar aș fi dormit pe iarbă, la soare, dar a venit Claudiu, în sfârșit am avut ocazia să îl cunosc face to face, nu numai prin Instagram și aparent am mers la o chestie ce o fac oamenii atunci când comunică cu alți oameni, cică se numește socializare și nu este lucrul meu preferat :)) dar am supraviețuit 😀

Dacă nu vreți să îi dați follow lui Claudiu, neapărat trebuie să urmăriți pagina @romanian.roamers, fotografiile sunt #breathtaking. Și la #InstaCraiova, pe 12 mai |#reclamă| o să vedeți 3 fotografii ale lui, din Craiova, cred că sunt printre cele mai bune fotografii ce vor fi expuse.

Festivalul a avut 20 de branduri partenere, cu super concursuri, mi-ar trebui 10 pagini de caiet ca să scriu despre fiecare. Am avut parte și de muzică bună, live, acustic: Delia Rus, Jean F. Gavrilă și Giulia. Gabriel Dt a mixat.

Adrian cred că știe că așteptăm cu nerăbdare #InstaFestival 2.0 😀 între timp sper să reușim să facem un InstaMeet în Craiova. Dacă sunteți curioși, pe eveniment puteți vedea câteva vlog-uri și fotografii.

Until next time <3

XO | Andreea Meli

PS: am uitat să scriu despre zonele mele preferate din festival 😀 sunt cele din prima fotografie, cortul de indian și decorul cu multe flori #tipicmie :)). Nu dezvolt subiectul că dacă mă leg de fiecare floare se face mâine :D.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.