Cele mai inspirate cadouri de la KIK, pentru mine

Goana după cadouri, anul acesta, a fost mai ușoară, pentru că primul magazin Kik din Craiova s-a deschis pe 14 decembrie, în Mercur, la etajul 2 și deja am făcut o tură de cumpărături 😀

Jumătate din cadouri sunt pentru mine :)), știți cum se zice: cine împarte, parte își face. 

Spuneți voi dacă de Crăciun nu primiți sau faceți cadou cel puțin o pereche de șosete? Sunt foarte drăguțe cele de la Kik, îmblănite sau nu, am ales modelul de ursuleț și pisică (îl vedeți în stânga) pentru cei mici. Mi-am luat o pereche și pentru mine :D.

Găsești o grămadă de decorațiuni pentru Crăciun, ai mei sunt fani bufnițe, așa că le-am luat decorațiuni cu bufnițe. Îmi place foarte mult că 90% din decorațiuni sunt din lemn, este un trend ascendent la noi și mă bucur că începem să înlocuim decorațiunile din plastic.

Figurinele cu gnomi sunt și ele pe val, nu sunt un fan al nuanțelor de roșu, așa că am optat pentru unul cu alb și gri pe care o să îl fac cadou. Am găsit și globuri negre 😀 sunt un fan al nuanțelor dark :)).

Au fost câteva lucruri care mi-au sărit în ochi din prima, printre ele se află și acest organizator de birou, perfect pentru mine. Facturile mele acum sunt într-un singur loc, deci e bun pentru noi, ăștia împrăștiați, care ne pierdem facturile. În plus ador calendarul „cubic”, dar cam uit să schimb ziua. Petrec mult timp în fața calculatorului și orice nouă decorațiune pentru birou mă încântă. La rândul meu, îmi place să fac cadou accesorii de birou.

Mereu am vrut un platou în formă de steluță, acum am unul :D. Găsiți la Kik atât pe nuanță nature, cât și alb, sunt doua dimensiuni, eu l-am luat pe cel mic, iar a doua zi am mai luat unul alb să îl fac cadou. În fiecare an schimb platourile de Crăciun. Mi se pare că nu se demodează niciodată un astfel de cadou, scopul lor e să te bucuri de ele în sezon și în fiecare an  trebuie ceva nou. Aceeași „filosofie” o am și la decorațiuni :D.

Tea is not a drink it’s a hug” este o colecție foarte drăguță, îmi place că este minimalistă, sunt decorațiuni pentru masă/bucătărie – suporturi pentru șervețele, suporturi pentru pahare, cutii de ceai.

Un cadou inspirat, cel puțin pentru mine, sunt și tăblițele pe care se poate scrie cu creta. Mie îmi plac astfel de decorațiuni. Poți să lași mereu un mesaj pentru cei de acasă, sau să menționezi lucrurile pe care trebuie să le faci, the „To Do” list.

Dacă știi pe cineva pasionat de handmade, există o zonă cu o grămadă de accesorii. La ieșire este zona de dulciuri, jeleuri, multe jeleuri <3 și aceea gumă rotundă pe care o mestecam în copilărie, nu am idee cum se numește, dar o recunoști după ambalaj. 

Bluza sau pulovărul cu reni nu se demodează niciodată, așa că poți să cauți și în zona de textile un cadou inspirat. 

Despre magazinul Kik, în caz că nu ați auzit până acum de el, este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, operează aproape 3.500 de magazine în Europa. 

În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, rechizite pentru școală și diverse produse din categoria home&deco.

Dacă  mai ai cadouri de cumpărat dă o tură și la Kik.

XO | Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.