Ne întâlnim la InstaCraiova, pe 11 mai?

De obicei, în fiecare an, aveam o idee clară a evenimentului, începeam să lucrez din iarnă, iar în luna martie aveam totul gata și doar așteptam până în mai.

Anul ăsta, karma nu a fost creativă și m-am trezit acum câteva săptămâni că urmează InstaCraiova :)) ediția a IV – a și personal m-am plictisit de același concept pe care îl avem de peste 3 ani așa că pe 11 mai, ora 19:30, în Sala Studio a Teatrului Colibri încheiem acest capitol.

Nu, nu e ultima ediție, dar trebuie să trecem la următorul nivel. Și mi-am petrecut a doua zi de Paște scriind 29 de pagini de proiect pe care le-am trimis fix cu 1 minut înainte de deadline. Și trebuie să aștept trei luni să văd dacă îmi iese. Și dacă îmi iese, belea mare pe capul meu :))

Ce facem la ediția asta?

Asta mă întreb și eu. Știu că din punct de vedere al decorului mi-am ales o temă grea: „Junglă Urbană”. Am o listă de cumpărături: 15 orhidee, 15 legături de ruscus, 10 tillandsia, 10 ghivece de chlorophytum, 3 ghivece de Epipremnum de 1,50 metri, câțiva palmieri înalți (sper), monstera, câteva legături de eucalipt, 10 fire de anthurium, cale negre, frezii albe și orice altceva mai îmi trece prin gând până pe 4 mai când trebuie să fac comanda. Sala aia acum mi se pare așa mare pentru jungla urbană … ce o fi fost în capul meu, mă întreb 😀 Fiind ultima ediție sub acest concept, decorul va fi pe măsură.

În rest, până pe 2 mai poți să mai postezi cu hashtagul #InstaCraiova (pe Instagram, în caz că nu e evident). După 2 mai începem să selectăm pozele pentru ediția aceasta, în principiu, deja știu ce va fi și de mâine trebuie să trimit mesaje și emailuri și să cer pozele în format mare pentru cele A3 și să le editez și … tocmai ce mi-am amintit că am uitat să fac inimioarele pentru print. Anul acesta o să dăm un like, adică o inimioară fotografiilor preferate, literalmente, dacă desigur, apuc să le fac designul și să le printez.

Mi-am propus să fac și un playlist, în fiecare an avem problema asta, cu muzica, care este de pe Youtube, de pe telefon sau de la radio, dar anul acesta nu va mai fi, pentru că fac playlist. O să combin Vlad Flueraru cu Vaya con dios și B.U.G Mafia (în variantă cenzurată) cu Santana și Gorillaz cu Lorde și Keed.

Am ales să nu mai avem workshop-uri în timpul vernisajului, să ne axăm mai mult pe socializare, mai ales pentru că în ultimul timp nu am avut ocazia să ne întâlnim așa mult cum o făceam în trecut. Și de ce nu, mi-ar plăcea să fie vibe-ul ăla bun în care poți să începi să cânți, să dansezi (promit că o să mă gândesc la voi când fac playlistul și o să îmi ignor stilul muzical în proporție de 80%, pentru că o melodie de la Subcarpați și una de la Exile trebuie să ascult și eu).

De duminică, 5 mai, o să începem să lucrăm la micile detalii, avem a decupa, a arde, a lega tot felul de chestii. Astăzi trebuia să ieșim la poze, dar plouă…

Joi, pe 2 mai, ora 15:45 o să fiu în direct la TVR Craiova, unde o să vorbesc despre InstaCraiova, o să distribui linkul înainte de emisiune.

Și o să vă ținem la curent cu noutățile pe eveniment – aici și pe pagina de Facebook și Instagram.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.