#IstoriaSeRepetă: Puppets Occupy Street | REvolution Edition 2019

22 august 2019, ora 00:20

Iau o pauză de 10 minute ca să scriu același articol pe care îl fac anual despre același festival care îmi mănâncă toată vara de 5 ani.

5 ani.

Puteam sa fiu în Thailanda, într-un program de voluntariat și storytelling, dar nu, sunt în Craiova și ma gândesc dacă am notat corect ora de aterizare a celor zeci de trupe străine, dacă nu am uitat vrun vegetarian, dacă nu am încurcat datele de cazare în referate sau dacă am copiat corect programul în toate sutele de hârtii. Mâine sosește prima trupă, să nu uităm să îi luam de la aeroport.

Nu mai am energie nici să fiu hater

24 august 2019, ora 20:27

Îmi tot zic că nu pot să las ediția asta să treacă și eu să nu scriu despre ea. Dar nu știu ce să scriu.

Oamenii ăștia, colegii mei, iar au exagerat, cum o fac în fiecare an, spectacole mai multe, trupe mai multe, noi rămânem aceeași echipă mică.

Când mă gândesc că în 2015, când am venit eu, nu era niciun cap de tabel, nu erau modele de hârtii pentru trupe, colectiv, etc., și că eu le-am făcut, zicând uneori „am o idee”, îmi vine să îmi dau două palme.

În rest, mâine începe. 8 zile. Peste 400 de evenimente. 23 de țări. O să mor lent, având la capătul patului 6 tabele.

Mai fac și levănțici, pentru invitați, și după 40 de buchețele strănut de 5 ori și mă mănâncă pielea, pentru că, aparent, la cantități mari de lavandă sunt alergică.

Și sunt mândră că am reușit să postez zilnic pe contul de Instagram al festivalului – www.instagram.com/puppetsoccupystreet. Cam atât. Aștept cu nerăbdare să dorm 24 de ore pe 2 septembrie, deși presimt că o să fiu sunată de trupele ce pleacă din Craiova spre București.

Era să uit, anul acesta Asociația April Hub, desfășoară programul de voluntariat Voluntar pentru o vară în parteneriat cu festivalul, și dimineața la Casa Băniei avem și atelier Laboratorul Creativ.

Ne vedem prin festival. Nici părul meu roșu nu mai e ce a fost, nici eu.

XO | Meli Andreea

PS: Pe pagina de Facebook este programul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.