Ne vedem la Street Delivery, pe strada Mihail Kogălniceanu

De la prima ediție mi-am propus să trimit un proiect și să îmi fac treaba mea, dar vine exact după Festivalul Puppets Occupy Street, care stoarce toată energia din mine, și renunț la ideile mele pentru Street Delivery.

Însă, anul acesta facultatea mea (este a mea, din nou, pentru că după doi ani m-am hotărât să mă înscriu la doctorat), Facultatea de Horticultură, Specializarea Peisagistică, are zona ei – The Future is green – un loc pe care l-am amenajat cu plante și gazon, un spațiu verde într-o junglă de beton :D.

Acolo o să mă găsiți și pe mine, cu floricelele mele, sâmbătă, 7 septembrie și duminică, 8 septembrie. Sâmbătă, adică mâine, la ora 17:00 ne apucăm de coronițe, să fim #flowerpower, iar duminică după ora 14:00 o să lucrăm cu licheni și o să facem câteva decorațiuni.

Ieri am ars poezii și le-am legat cu gypsophila, am făcut și câteva plicuri cu semințe de flori ca suvenir pentru cei ce vizitează standul, din păcate nu am apucat să fac foarte multe. Nu știu dacă mai reușesc să fac câteva și pentru mâine.

Am o idee și pentru decorul unei rame în care să te fotografiezi, și în noaptea asta după ce termin aranjamentele de la florărie, sper să o pun în practică.

Anul trecut a fost drăguț, ca vizitator, ne-am plimbat dintr-o parte în alta, am stat la câteva evenimente, am avut jeleuri cu vodka la noi :)) și gașca era în oraș. Anul ăsta o să îmi fie dor de unii. Deja îmi e.

Ne vedem mâine!

XO | Meli Andreea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.