#PerecheaPerfecta by Lenor

Recent m-am înscris în prima mea campanie Buzz Store, unde am avut ocazia să testez detergentul și balsamul Lenor, mai precis Lenor AllInOne PODS Spring Awakening & Gold Orchid, și balsamul Spring Awakening & Gold Orchid.

Trebuie să recunosc că am fost super încântată de ambele game și chiar zilele trecute, când am fost la cumpărături, am renunțat să cumpăr capsulele pe care le folosesc de 4-5 ani și am optat pentru capsulele Lenor. Un feedback bun am primit și de la prietenii cărora le-am distribuit mostrele primite, fiind încântați de parfumul hainelor după spălare.

În ceea ce privește balsamul, nu am mai folosit de câțiva ani, ultima oară am făcut o alergie, dar balsamul de la Lenor a fost ok, pielea mea nu a pățit nimic, chiar m-am bucurat de prospețimea de lungă durată și de textilele care rămân fresh după fiecare spălare.

Gama Gold Orchid oferă mirosul elegant, însoțit de note seducătoare de vanilie prețioasă, în timp ce gama Spring Awakening este însoțită de parfumul intens al florilor de primăvară, combinate cu note intense de patchouli și cedru alb.

Dacă ești în căutarea unui detergent care să îți și curețe eficient hainele, să le ofere un parfum special, dar și să protejeze culorile la fiecare spălare, detergentul Lenor merită încercat, iar pentru un plus de prospețime la fiecare spălare, detergentul se potrivește perfect cu balsamul de rufe tot de la Lenor.

Pe site-ul Lenor puteți afla mai multe detalii cu privire la produsele lor, eu vă încurajez să le încercați.

XO | Meli Andreea

Comments

comments

One Reply to “#PerecheaPerfecta by Lenor”

  1. […] realizez că ultimele articole pe blog sunt despre campaniile BUZZStore, însă promit că o să revin cu subiectele pe care le abordam în general. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.