The new Ariel +Oxi Efect

În ultimele săptămâni, în cadrul campaniei BUZZStore, am testat noul Ariel +Oxi Efect și am fost super încântată de noua formulă. Nu doar eu, ci și prietenii de familie, care imediat după ce l-am testat, m-au sunat și mi-au zis să fac comandă, că vor neapărat :)) varianta cu +Oxi Efect.

Formula +Oxi Efect are un parfum mult mai puternic și plăcut, iar în ceea ce privește curățarea petelor, a părut mai eficient față de varianta clasică, fiind și de 3 ori mai concentrat decât detergentul pudră.

Capsulele de la Ariel le folosim încă de la început, când a apărut pe piață sub această formă și am rămas fideli datorită faptului că nu îmi provoacă mici alergii sau senzația de mâncărime când port hainele.

Capsulele se dizolvă rapid, niciodată nu s-a întâmplat să găsesc rămășițele capsulelor pe haine, de când folosesc Ariel, nu s-a întâmplat. Detergentul capsule +Oxi Effect este eficient la temperaturi de 30°C sau în cadrul programului de spălare rapida, ceea ce e super, pentru că folosesc cel mai des acest program. Ingrediententele active acționează împreună pentru îndepărtarea petelor dificile. O capsulă conține cantitatea ideala de detergent pentru o spălare.

Pe lista de cumpărături este trecut printre primele, parfumul rămâne atuul principal pentru mine și cu siguranță, vom utiliza varianta ARIEL All in One PODS Plus Oxi Effect de acum încolo.

Îl găsiți și sub formă de cutie cu 90 de capsule, iar în prezent la Altex o găsiți redusă, de la 179,90 lei la 95,35 lei. Presimt că mâine voi face comandă :).

PS: realizez că ultimele articole pe blog sunt despre campaniile BUZZStore, însă promit că o să revin cu subiectele pe care le abordam în general. 😀

BuzzArielOxi #Ad

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.