Suntem în finala Shining Star of Europe :D

Nu prea am timp de blog săptămâna asta, dar nu puteam să ratez ocazia de a anunța că suntem în finala Shining Star of Europe.
Shining Stars of Europe is a Video Contest inviting people from all over Europe and beyond to express their wish for the future in a short video clip.

Filmul meu se numește Think about the citizens și are nevoie în continuare de votul tău. Te rog să intri aici și dacă îți place să îl votezi. Cum votezi? Apeși pe inima din dreapta, după vot ea se va colora în albastru.
Ca să mă mai laud puțin 😀 filmulețul meu a fost distribuit pe pagina de Facebook a Comisiei Europene de la Luxemburg (Commission européenne au Luxembourg), deci e de bine.
Voturi online contează în proporție de 20%. Restul de 80% se împarte la juriu și votul publicului ce se va afla în sală, pe 21 martie, când are loc finala, la King’s College London.
Prin urmare ne pregătim de Londra, am cumpărat deja ghidul turistic. 
Primăvara asta mai bifăm un oraș de pe lista ”Place to visit”. Și dacă nu ne întoarcem acasă cu un premiu, cel puțin ne întoarcem cu multă ciocolată și bomboane și povestea unei experiențe frumoase.
PS: Mulțumesc mamei, care apare în videoclip alături de nepoțelul meu Mihnea și părinții lui, Cristina și Cătălin. Vă mulțumesc! 🙂
Mulțumesc și celor care au votat până acum!

Meli

Comments

comments

2 Replies to “Suntem în finala Shining Star of Europe :D”

  1. Sincere felicitari si mult succes pe mai departe! Sper sa iasa totul bine si sa veniti acasa cu premiul.
    P.S. Vreau si eu vederi si ciocolata 😀

  2. Multumesc! Te-am notat cu vederile si ciocolata. Sper sa am timp de putin shopping :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.