Muzică veche pentru playlist-ul din 2016 (Part I)

Muzica este cel mai bun prieten al meu de când mă știu.
Muzica și Youtube-ul (de când cu evoluția tehnologică am uitat de casete și CD-uri), iar pentru 2016 mi-am propus să îmi fac un playlist cu hituri vechi.
Cred că ne aducem aminte de Yves LaRock Rise Up, toată lumea fredona melodia. 
Pe Nneka am descoperit-o anul trecut, trebuie să asculți Heartbeat ador melodia. De la Pink, Family Portrait rămâne melodia preferată, fiind urmată de U + Ur Hand

WeezerBeverly Hills, clasic. Din perioada emo avem Panic! At The DiscoI Write Sins Not Tragedies.
Avem zeci de postere cu formația Blue, One Love e pe primul loc, apoi Sorry Seems To Be The Hardest Word.

Craig David ft StingRise & Fall, o ador. SantanaMaria Maria, nu ai cum să nu îți placă.

De Aventura nu mai zic nimic, încă știu toate versurile de la Obsesion. Dacă trecurăm pe spaniolă să ne amintim și de JuanesLa Camisa Negra.

Trebuie să precizez și cel puțin o melodie de la Erreway, a fost greu să o aleg – Sera De Dios a fost câștigătoarea :)) și RBD – Tras De Mi.

Bon JoviIt’s My Life nu se demodează niciodată. Will SmithSwitch, love it. ShaggyHey Sexy Lady & OutKastMs. Jackson love them too.

Coolio Gangster’s ParadiseMC HammerU Can’t Touch ThisVanilla IceIce Ice BabyBomfunk MC’sFreestylerSurvivorEye Of The TigerQueenI Want To Break FreePink FloydAnother Brick In The WallRed Hot Chili PeppersCalifornicationMichael JacksonThey Don’t Care About Us = muzică pe care se va dansa la nunta mea :)).

Mă opresc aici cu muzica străină. Dacă trec la perioada 50 Cent și Eminem lista devine prea lungă (caseta cu 50 Cent încă este în sertarul de la birou). Trecem la perioada Atomic și altădată revin la muzica străină.

Am toate casetele de la Genius, toate. A fost formația mea preferată în copilărie. Țin să cred că Orașul Trist se potrivește și acum. ASIA, fredonam în fiecare an în mașină în drum spre mare, venea la pachet cu codițele în stilul Irinei, Suna periculos când îmi aduc aminte de muzica copilăriei :))

Mai că uitasem de Andre, caseta este și ea prin sertarul biroului, lângă 50 Cent, și am fost la concertele lor, odată chiar pe scenăăăăă alături de ele, pentru că am câștigat un concurs (câștig concursuri de mică :P).

Trecând la lucruri mai serioasa, Dl ProblemaSenorita (Beau beau), Cassa Loco (Vând Fân, Tu și prietena ta și Făt Frumos) sau Fără Zahăr – Lăv Stori & De La Sate.

Acum chiar trecem la lucruri serioase: Puya, Nico & Jargon, SilviuSă-mi porți numele cândva, Adriana Rusu feat TataeeNoi DoiAnimal XBaladaDan BălanDespre Tine CântAnimal XBăieți Derbedei, Nico feat CabronNu pot să mai suportB.U.G. MafiaPoveste Fără Sfârșit, tot muzică de ascultat la nuntă :)) iar pentru B.U.G. Mafia cred că va trebui să dedic cel puțin o oră :))

Mă opresc aici, deja au trecut 3 ore de când caut muzică și scriu articolul ăsta. Va mai urma.

În final: La FamiliaAdevărul gol goluț și M&GSă Dansam și să nu uităm să rupem baraca – ZaleRupem Baraka.

Andreea (Meli)
Foto: Leah Lockhart

PS: Toată muzica de mai sus îmi aduce zeci de amintiri pentru că la un moment dat a fost soundtrack-ul meu. O ascult cu aceeași pasiune ca în anii trecuți.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.