A fost avanpremiera Ghostbusters 3D la Inspire Cinema

Acum o săptămână, echipa Inspire Cinema a organizat un eveniment frumos pentru bloggeri, și anume, avanpremiera filmului Ghostbusters 3D (Vânătorii de Fantome 3D).

În ultima lună programul meu a fost teatru-florărie, florărie-teatru-florărie și teatru-florărie iar, așa că invitația a venit la fix. 😀

 Au trecut 30 de ani de la primul film Ghostbusters și 25 de ani de la ultima vânătoare a fantomelor pe ecran. Noul film excelează prin calitatea efectelor speciale, fapt prin care realizezi cât de mult a evoluat producția video.

„Am avut multe dezbateri de creație. Unele au abordat elementele care trebuiau preluate din filmul original. Altele aduceau în discuţie elemente noi. Apoi am vorbit despre povestire şi personaje. Niciunul dintre noi nu voia remake-uri ale personajelor originale – Venkman va fi întotdeauna Venkman. Aşa că am creat patru personaje noi, complet originale.” Am vrut ca filmul să înceapă cu lumea noastră de azi, o lume care n-a mai văzut fantome adevărate,” spune Paul Feig, regizorul filmului.

Filmul va putea fi urmărit in cinematograful Inspire Cinema din 29 iulie, biletele online și rezervările se vor putea face pe site-ul lor sau prin aplicația gratuită de mobil Inspire Cinema, disponibilă pentru android si iOS în magazinele Google Play și App Store.

Pentru mai multe imagini din film, puteți urmări trailerul online aici.

Acest Cinema 3D Craiova, a fost deschis pe 9 iunie 2016 la etajul 4 în Mercur Center. Cinefilii se pot bucura de o experiență inedită, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație din domeniu și pot experimenta un nou concept cinematografic, fiind primul multiplex din Craiova.

Să revenim la film 🙂 În 3D am văzut doar animații pentru copii, cu fluturași care vin spre tine, albinuțe, chestii drăguțe, așa că atunci când fantoma a scuipat ectoplasma aia verde „pe noi” m-am speriat îngrozitor.

Vânătorii de Fantome combină scene amuzante, cu scene din filmele de groază, o combinație care mi-a plăcut. Mă așteptam să fie un film mai soft, gândindu-mă la celelalte părți, însă se vede că trăim într-un alt deceniu, într-o lume mult mai modernă și tehnologizată. În mod special, mi-au plăcut scenele cu parada fantomelor, poate unde se apropie Festivalul Puppets Occupy Street. 😀 Melissa McCarthy este o actriță de comedie super tare, iar rolul actriței  Kate McKinnon m-a cucerit. Ea o interpretează pe  Jillian Holtzmann o tipă cu un stil steampunk.

Efectele speciale mi s-au părut geniale, atmosfera din sală a fost foarte relaxantă, cu râsete pe fundal, iar filmul a fost mult mai bun decât îmi imaginam. Îl recomand cu drag.

Andreea M.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.