Pe 31 octombrie ne vedem la Expo Halloween!

Pregătim a IV – a ediție a expoziției de Halloween. 😀

Expoziția a debutat în 2013, prima oară într-un cadru mai restrâns, în holul Facultății de Agricultură, apoi în holul central al Universității din Craiova.

Luni, 31 octombrie 2016, începând cu ora 18:00, în Holul Central al Universității, vă așteptăm costumați și pregătiți să achiziționați decorațiunile hand made realizate de noi, studenții Facultății de Horticultură.

Expoziția de anul trecut am ratat-o, așa că mă bucur să fiu aici anul acesta. Am căutat ceva tutoriale și de vineri mă alătur colegilor mei în „laboratorul” nostru.

Ca fapt divers, mi-aș surprinde colegii dacă aș veni costumată anul acesta, dar nu se va întâmpla…

Fotografii de la expoziția din 2014 sunt aici [și aici, aceleași fotografii :))]. Fotografii din 2015 nu sunt pe internet, se vede că am lipsit 😛

Ca să vedeți mai bine despre ce este vorba, vă invit să vă uitați la un reportaj despre expoziția din 2014, realizat de Digi24Craiova – aici sau mai jos și mai multe materiale video, tot din 2014, realizate de AlegeTv – aici și aici, iar din 2015 un material video – aici.

Colegii de la Asociația Studenților Facultății de Horticultura, ne-au dat o mână de ajutor cu organizarea evenimentului pe Facebook, vă puteți alătura și voi aici. Noutăți puteți afla și de pe această pagină de Facebook (Universitatea din Craiova, Facultatea de Horticultură) și dacă tot înșirui toate paginile 🙂 uite și pagina dedicată peisagiștilor, pagină de care nu m-am mai ocupat, dar promit că o să o actualizez mai des.

Ne vedem luni, 31 octombrie 2016 la Expo Halloween!

XO, Andreea 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.