Sfârșit de octombrie: Bruxelles, YoMag, #InstaCraiova, Expo Halloween

Am o problemă cu timpul, astfel rezum aici tot ce trebuia să scriu în 4 articole 😀

Sunt corespondent la YoMag, o revistă de tineret din Bruxelles 😀 și am făcut o scurtă vizită la Bruxelles „back to Belgium”  unde am avut un training de jurnalism, apoi am stabilit viitoarele articole.

Îmi place să mă complic sau îmi plac provocările pentru că am ales să fac o serie de interviuri cu tineri antreprenori, lucru ce va necesita câteva deplasări prin țară. Am profitat de moment și am făcut o plimbare și în Bruges și Gent, trebuie să revin cu câteva articole despre orașele belgiene.

Tocmai ce mi-a venit o idee și am găsit primul antreprenor căruia aș vrea să îi iau interviu și e din Craiova :)) trebuie să scriu mai des pe blog, pentru că mă lovește inspirația.

Cum am revenit în Craiova, am strâns expoziția #InstaCraiova 🙁

Vă mulțumim foarte mult pentru participare și feedback. Am adunat fotografiile, aparițiile mass-media și alte date aici, pe o pagină a Asociației April Hub.

Aparent a fost o expoziție cool and posh 😀 how cute și pe un bilețel scria evenimentul toamnei sau al anului, nu mai rețin exact, mă uit mâine.

Zvonurile spun că a II -a ediția #InstaCraiova va avea loc în primăvară, sfârșitul lui aprilie, începutul lui mai.

Apoi au început pregătirile pentru Expo Halloween și îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de colegii mei zilnic 🙁 sper ca la expoziția de Crăciun să pot să mă implic mai mult, ca în anii trecuți, când nu aveam job, o florărie și alte proiecte pe cap. Mai am 6 zile de concediu, le-aș lua în perioada aceea.

Fotografiile de la Expo Halloween le puteți vedea aici și un reportaj de la TeleU aici.

În altă ordine de idei pregătesc a doua ediție a Laboratorului Creativ, ce va însemna o serie de ateliere pentru pici și în funcție de când intră 2% pentru asociații, revitalizarea revistei Spark 😀 Proiectul anului 2017, având în vedere că am decis să mai stau un an în România, este reconstrucția revistei mele, Spark Magazin și crearea unei redacții.

Acum mă retrag :)) pe agenda mea încă sunt lucruri nebifate care trebuie terminate azi.

XO

Andreea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.