World Education Fair la Craiova

World Education Fair ar fi fost genial în timp ce eram la liceu, deși încă mă mai bate gândul să fac încă o facultate sau cel puțin câteva săptămâni de cursuri în străinătate. Încă vreau să fac școala de film 😀

World Education Fair este cel mai mare târg de consultanță educațională din țară, sub conceptul Educatie 360⁰ și are loc în Craiova pe data de 21 februarie.

Toate detaliile le găsești în evenimentul de pe Facebookaici.

Reprezentanții universităților, centrelor de limbi străine, liceelor și colegiilor din străinătate vin să prezinte oferta educațională, bursele și oportunitățile de studiu, carieră și dezvoltare.

În funcție de programul de studiu de care ești interesat, vino și află tot ce ai nevoie pentru a fi admis la instituțiile de învățământ din țări precum: Marea Britanie, SUA, China, Olanda, Danemarca, Finlanda, Elveția, Germania, Franța, Italia, Spania și alege din miile de programe liceale, de Licență, Master sau MBA disponibile, sau din peste 300 de EduTabere în străinătate.

La această ediție vor fi prezenți parteneri internaționali care reprezintă peste 100 de instituții de învățământ primar, gimnazial și universitar în întreaga lume.

Anul acesta sunt prezente universități noi din Austria, Finlanda și UK, noi împrumuturi pentru programele Erasmus; licee de top din Germania și UK care vin pentru prima dată în România, discount-uri preferențiale pentru EduTabere, oferte speciale pentru cursurile IELTS, Cambridge, TOEFL și pretestări gratuite, prezentări dedicate oportunitățile profesionale după absolvire din România, programe Work & Travel USA cu discounturi și oferte promoționale.

World Education Fair se află la a 26-a ediție și este organizat de Integral Edu cel mai important consultant educațional din România pentru studii în străinătate.

Pe 21 februarie ne vedem la World Education Fair 🙂

XO | Andreea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.