S-a deschis primul magazin Gerovital în Craiova

De dimineață am primit un telefon și o dată cu el un cadou de la Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, și vestea cum că în Electroputere Parc se deschide primul magazin Gerovital din Oltenia.

Sunt un mare fan al produselor din gama Gerovital Plant Stop Acnee, deseori mă plimb între mall și Kaufland sau diverse farmacii ca să găsesc produsele, fiind o misiune imposibilă găsirea celor 5 produse din gamă, dar acum sper să le găsesc pe toate într-un singur loc.

Dacă plănuiești să ieși la cumpărături prin Electroputere Parc, intră și în magazinul Gerovital pentru că în perioada 8-12 martie beneficiezi de 20% discount la orice achiziție. Dacă nu știi ce fel de ten ai, poți să îți faci gratuit un test de dermoanaliză a tenului.

Sub brandul Gerovital se reunesc game recunoscute internațional și atent create pentru îngrijirea părului, a pielii și a tenului, printre care se numără Gerovital H3, Gerovital Plant, Gerovital Men. Conform datelor de pe piață, Gerovital și-a menținut poziția de lider de piață pe segmentul produselor de îngrijire a tenului, cât și pe cel al tratamentelor cosmetice pentru păr, de asemenea, potrivit unui studiu realizat de Unlock Market Research  pentru Revista Biz în 2016, Gerovital este brandul românesc numărul 1.

Și dacă tot am vorbit de brandul românesc, Aslavital, o altă linie de produse pe care le vei găsi în magazin, are la bază argilă pură, 100% românească, provenită din Munții Pădurea Craiului.

Ne vedem la cumpărături 😀

XO | Andreea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.