Laboratorul creativ în Săptămâna Teatrului la Colibri :D

După cum știți (sau aflați acum) săptămâna aceasta este Săptămâna Teatrului la Colibri 😀

Iar făcură un program de ăla de nu intră pe o pagină A4, îl puteți citi aici. Se întâmplă lucruri drăguțe 🙂

Mă puseră la muncă și uite că țin 3 ateliere de creație Laboratorul Creativ, miercuri, joi și vineri, de la ora 11:00 și de la ora 12:00.

Ce facem în laboratorul nostru creativ? Ne jucăm cu hârtia și facem figurine ca cele din poză 😀 și trebuie să mai îmi vină câteva idei până miercuri. Un bilet costă 5 lei și se ia de la agenția Teatrului Colibri, iar atelierul se adresează tuturor copiilor și adulților dacă vor să facă puțin lucru manual. Fotografii de la atelierul trecut găsești aici.

Fotografii de astăzi găsiți aici. Am auzit că e mișto și  Teatru interactiv Cei trei purceluși, cu Geo Dinescu și Marin Fagu, tot decorul ăla e făcut din carton și atelierul de origami  Zbor de hârtie, cu Iulia Goanță.

E tare să intri și în culisele teatrului, că doar sunt Porți Deschise la electroColibri în fiecare zi și să vezi și câte spectacole sunt săptămâna asta: Poveste despre Hansel și Gretel, Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor, Fata babei și fata moșneagului, Prietenii Motanului Încălțat, Frumoasa și Bestia, Vrăjitorul din OZ și după ce se încheie săptămâna pe 28 și 29 mai e și Furtuna.

Nu ai timp de toate 😀 Mai sunt și niște expoziții, dar afli tu de pe Facebook-ul teatrului.

În concluzie, trebuie să mă pregătesc de atelier.

XO | Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.