A început #InstaCraiova – Ediția a II – a

În caz că nu v-am spamat îndeajuns și încă nu ați auzit: A început a II – a ediție a proiectului fotografic #InstaCraiova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suntem foarte curioși să vedem fotografiile voastre pe Instagram, hashtăguite cu #InstaCraiova. Deci dacă ai un cont public de Instagram, fă o poză (la cer, la soare, muzei tale, pisicii, panoramei de la geam; ce vrei tu, dar vezi să fie ceva  creativ, atractiv din punct de vedere vizual :D)

 Uite, poți să citești aici și să afli mai multe.

Astăzi a apărut și primul material video cu noi, de la prima noastră conferința de presă 😀 Subliniez prima, probabil peste 3-4 ani va fi un eveniment atât de cunoscut, încât va fi frumos să ne amintim de primii pași.

Nu, serios, e posibil să devină din ce în ce mai mișto. Big plans for this year edition 😀

Cât timp urcai scările până la apartament, îmi trecură niște idei prin cap. Și stau la etajul 5, deci am timp să gândesc. Ar fi tare să facem un InstaEurope :)) să ne plimbăm puțin, noi cu InstaCraiova, ei cu Insta  lor. Dacă mă agit puțin poate iese.

Revenind, a apărut primul material video cu noi. Îl găsiți mai jos.

Fețele noastre când Eli și Andrei vorbesc despre experiența lor de la prima ediție sunt priceless. Suntem așa zâmbitori :)) Personal, chiar am fost super încântată să le aud părerea 😀

Mă bucur că m-am dus la InstaMeetul ală de anul trecut, că uite ce lucruri faine facem acum.

Trebuie să mă apuc să fac  14 formulare pentru atelierele de la teatru, că aș mai scrie despre planurile noastre cu privire la a II – a ediție #InstaCraiova. Dar, am timp până pe 12 mai. Chiar așa, pe 12 mai este vernisajul, tot la Teatrul Colibri, dar până atunci mai vorbim.

xo | Andreea Meli

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.