New Starbucks in town :D

S-a mai deschis un Starbucks, de data aceasta la parterul mallului Electroputere Parc 😀

Adina ne-a întâmpinat cu un coffee tasting și ne-a vorbit despre cafeaua ei preferată: Sumatra, o cafea din Indonezia, care îmbină arome de ierburi uscate și pământ proaspăt. 

De la eveniment nu a lipsit Mateusz Sielecki, Directorul Regional Starbucks România & Bulgaria.

Suntem încântați să aducem o noua cafenea Starbucks în Craiova. Sperăm ca atât clienții fideli, cât și posibilii clienți să adore experiența unică și serviciile de calitate oferite de Starbucks și să împartă cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai bună calitate, în pauza dintre cumpărături sau la întâlnirile cu prietenii„, ne-a spus el.

Grafica noii locații evocă spiritul Starbucks, prezentând traseul de evoluție al cafelei, de la culegerea boabelor, la selecția atentă a celor mai pure boabe culese din copacii Coffea Arrabica, la prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi cea mai plăcută experiență, esența pură dintr-o ceașcă de espresso.

Este pentru a doua oară când particip la deschiderea Starbucks în Craiova și îmi place la nebunie atmosfera prietenoasă.

Să nu mai zic că noua locație e la 10 minute de serviciu și 20 de casă, deci aștept să vină vara ca să îmi iau băuturile preferate de la ei.

Daniel a surprins în fotografii deschiderea cafenelei, check them here.

XO | Andreea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.