Puppets Occupy Street #dinnou | Earth Edition 2018

Știți că trebuie să pară că nu îmi place festivalul ăsta. Adică lucrez de 4 ani la imaginea de hater și nu pot să o dau în bară, între timp lucrez și la festival, nu se termină bine ediția, tu încă mai trimiți mailuri de mulțumiri și chestii, și auzi: „trebuie să facem open call-ul pentru următoarea ediție!”. Such a happy moment.

Eu nu le am cu număratul, văd deja multe pagini în calculator, nu trebuie să le mai număr, dar colegilor mei le plac cifrele și avem aproape 400 de evenimente în 21 de spații. Totul trebuie să se întâmple în același timp, gen 5 spații pe zi. Ceea ce vreau să spun este că aștept să se inventeze tele-portarea și,după, îmi va plăcea acest festival.

Cred că implică artiști și trupe din 17 țări. Mai multe tabele pentru mine 😀

Vă zisei că se desfășoară între 25 august – 01 septembrie. Așa se desfășoară în fiecare an. De cinci ani încoace. Și încă mai primesc întrebarea „când e festivalul?” (și nu o primesc de la necunoscuți). Aveți idee cât de enervant e? Foarte! Dar suntem cool 😀

Știți ce e nașpa acum? Se întâmplă să fie cea mai aglomerată perioadă la florărie. Am baxurile de energizante în frigider și de 2 luni mă obișnuiesc cu gândul că nu am când să dorm în zilele: 24, 25, 30, 31 august și 1 septembrie. O să fie ca în sesiune, pe vremea facultății, când aveam examene zilnic, și la peisagistică și la jurnalism, și dormeam 2 ore pe noapte în timp ce visam din ce familie este Melolonta melolonta, taxonomia vegetală, niște chestii de politologie și cine știe ce alte informații 😀

O să fie tare festivalul, doar sunt eu în organizare și niște colegi mai mișto ca mine, care probabil acum mă înjură pentru că: „Melineasco avuseși timp să scrii pe blog, dar la Multifuncțională nu vii!!!”, ar spune ei acum, cu sau fără accent de oltean. Le tot zic că vin, dar nu o să se întâmple, pentru că împletesc levănțici și, specific că, nu am timp să le și fumez… 😀

Update:

Acum o oră m-am întors de la Centrul Multifuncțional. Le zisei că poate vin mai târziu  (să par drăguță), dar nu scăpai „hai Melineasco acum, după nu mai vii!”, știu ei ce știu … Mâine nu mai zic nimic :))

Gata. Hai să trecem la lucruri serioase.

Programul este aici. E imposibil să nu dai de noi. Suntem peste tot. Două – trei ore seara poți să ieși pe afară să te mai relaxezi și tu puțin.

Aștept cu nerăbdare să văd noua înfățișare a păpușilor supradimensionate. Anul acesta tema este Pământul și totul se va asorta cu ea.

Avem 4 ateliere în festival cu Asociația April Hub, dar, de data aceasta, nu le voi coordona eu. Flower Power este un atelier în care se va lucra cu flori, pentru că este ediția de Pământ, iar Pământul râde prin flori, ca să dau un citat din Ralph Waldo Emerson și Laboratorul Creativ, atelierul clasic pe care îl facem anual.

Tocmai la timp pentru festival m-am întors la roșcat, ca să mă asigur că mă văd în mulțime, chiar de la câțiva km, așa că mă găsiți ușor. 😀

În încheiere… Keep calm because Puppets Occupy Street!

XO | Andreea Meli

PS: îmi e drag festivalul ăsta.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.