GDG DevFest Craiova 2019, conferinţă pe teme de programare, are loc pe 16 noiembrie

GDG DevFest Craiova 2019, cea mai mare conferință pe teme de programare organizată de comunitățile locale de programatori pasionați de tehnologiile Google, are loc pe 16 noiembrie 2019, la Prestige Boutique Hotels, începând cu ora 08:00.

Subiecte din domenii precum: Angular & Web Development, Artificial Intelligence & Machine Learning, Cloud & Data Engineering, vor fi abordate în cadrul conferinței, alături de speakeri ca: Cătălin Meşter (România), Shery Sheng (China), Maciej Treder (Polonia), Călin Constantinov (România) și mulți alții.

În cadrul evenimentului vor fi aproximativ 16 sesiuni de prezentare, workshop-uri și networking.

Încă mă gândesc că pot să mă reprofilez, în liceu îmi plăcea treaba asta, am lăsat-o baltă și am trecut pe verde :)) adică domeniul floristic, așa că aștept cu nerăbdare conferința, deși era weekendul în care plănuiam să merg în București.

GDG DevFest se organizează peste tot în lume și mi se pare foarte tare că Craiova este pe hartă anul acesta, în anii trecuți având loc în București sau Iași.

Important info:

Un bilet costă 35 Euro, îl puteți achiziționa de pe site, pentru studenți sunt disponibile 50 de bilete gratuite (pe baza de legitimație de student), pe principiul primul venit primul servit.

Publicată de Google Developers Group Craiova pe Joi, 3 octombrie 2019

Conferința este organizată de Google Developers Grup Craiova și Școala Informala de IT, având susținere din partea companiei Google, precum şi a companiilor locale de IT.

Toate detaliile despre conferință le găsiți aici sau pe evenimentul de pe Facebook.

XO | Meli Andreea

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.