Milka – 120 de ani dulci

Milka aniversează 120 de ani și cu ajutorul prietenilor de la Buzz Store au testat câteva din noile sortimente de ciocolată și cookies. Din 2002, de când Milka a ajuns în România, a devenit brandul meu preferat de ciocolată, iar în 2015, când am locuit în Bruxelles am descoperit tabletele de ciocolată uriașe, de 300 grame, și așa a început și dependența mea de ciocolată :)).

1091 este anul nașterii brandului Milka, numele mărcii fiind derivat din Milch (germ.: lapte) și Kakao (germ.: cacao). Încă de la apariție, ambalajul Milka este mov, pe acesta fiind imprimate o văcuță și o vedere panoramică a Alpilor. Mai târziu, în 1972, Agenția de publicitate Young & Rubicam dezvoltă figura emblematică a comunicării brandului – văcuța Milka.

Când vine vorba de produsele preferate ale brandului Milka, îmi este foarte greu să aleg, dar în top 3 este tableta de ciocolată aerată – Milka Bubbly White, Milka Oreo White, un sortiment pe care l-am testat acum și încă nu l-am găsit în magazine, în Craiova, și Milka Oreo Cookie Sensations.

Nu am dat până acum de un produs Milka care să nu îmi placă, sunt și un mare fan dulciuri, dacă aș putea aș trăi doar cu ciocolată :)).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.