#InstaCraiova – Ediția a II – a – 2017 | Sum up |

Vernisajul expoziției de fotografie #InstaCraiova – ediția a II – a, a avut loc vineri, 12 mai 2017, ora 18:00, la Teatrul pentru copii și tineret Colibri.

Utilizatorii cu un profil public de Instagram din Craiova au fost provocați, în perioada 29 martie – 2 mai 2017, să surprindă cadre inspirate din Craiova și din jurul orașului, să urce fotografiile pe rețeaua de socializare, utilizând hashtagul #InstaCraiova. 100 dintre aceste fotografii au fost selectate și expuse în a doua ediție a proiectului.

În cadrul vernisajului au avut loc și două workshopuriFake it till you make it on Instagram by Eli Adam, consilier imagine – Style Affairs Image Store & more și Shoot, eat & repeat by EraCakes & Marica Studio.

Decorul a fost realizat de Floraria April, iar cabina foto a fost asigurată de OakEvents.

Expoziția a fost deschisă în perioada 13 mai – 06 iunie 2017, fiind inclusă și în programul celei de-a XXI-a ediții a Zilelor Municipiului Craiova.

Proiectul fotografic #InstaCraiova, organizat de Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova, s-a bucurat de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri, Florăria April, având ca parteneri: Starbucks România, Style Affairs Image Store & more, Era Cakes, Asociația Bloggerilor Olteni și OakEvents.

Album foto vernisaj aici & album foto concept aici.

Instagrameri organizatori: @meli_andreea@cvladulescu@whoisrikk

Instagrameri expuși: 

@lyanna09@ely_adam@geoodinescu@issanov@13bluerock@nadolu.bogdan@edelinao@albertdobrin@floraria.april@dalialexandra@alexandrapetcu@mariaprv23@shtephotov@gabriel_serbanescu@ellenanarcisa@meeroonna@oliviaelena_s@rushyka@andreea_afi@andraserban95@monumentalistul@florintomescu@andreeagiurca@andreeaenescu@anx_aa@joanna.grams@manuelaurlan@mishuella@craiovacetateabaniei@ralucaristea@bit_the_beagle@radoimihay@kabina_tea.coffee.shakes@kelly_the_sphynx@robertleev@corina.vasile@dana_georgescu@danstroie@i_love_cakes_brioserie@victoriadeliu@adelle.gm@laurentiu.nica@ruuxrp@adinasmiles@andreea.elena.22

Acestă ediție a dat startul degustărilor lunare de cafea la Starbucks Electroputere Parc, sub genericul #MeetMeAtStarbucks, a instameet-urilor în locații diverse, ca #LavandaMeet, dar și a instameet-urilor alături de comunitățile de Instagrammeri din alte orașe, precum #CraiovaMeetsBucharest

Apariții Mass-Media:

More:

Comments

comments

One Reply to “#InstaCraiova – Ediția a II – a – 2017 | Sum up |”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.